Antena Meniu Search
x

Video Un stomatolog celebru a intrat cu bolidul de lux într-un microbuz cu copii: Mi-a arătat Waze să fac dreapta, maşina a luat-o în stânga

Un stomatolog celebru din Capitală, cu o maşină puternică şi scumpă, a fost la un pas să răstoarne un microbuz plin cu elevi. 12 copii au ajuns la spital. Şoferul dă vina pe autoturismul electric care pur şi simplu nu a vrut să vireze. 

de Redactia Observator

la 16.11.2021, 15:57

Un stomatolog celebru a intrat cu bolidul de lux într-un microbuz cu copii: Mi-a arătat Waze să fac dreapta, maşina a luat-o în stânga
Un stomatolog celebru a intrat cu bolidul de lux într-un microbuz cu copii: Mi-a arătat Waze să fac dreapta, maşina a luat-o în stânga

Şofer: Mi-a arătat Waze-ul că trebuie să fac dreapta, aveam 40 la oră, dar am cauciucuri de iarnă şi efectiv n-a mai răspuns, n-a luat dreapta maşina.

Reporter: N-ai reuşit să frânezi?

Şofer: Dar n-aveam ce să frânez. Aveam 40 la oră. Am tras dreapta de volan şi maşina a luat-o în stânga.

Celebrul dentist conducea un bolid electric de 100.000 de euro. Povesteşte că, în localitatea Drăgăneşti din Prahova, automobilul de lux nu ar mai fi răspuns comenzilor.  

Pe acelaşi subiect

Şofer: Au o problemă maşinile astea, nu pot să facă dreapta!

12 copii au ajuns la spital

Bolidul a intrat pe contrasens chiar în momentul în care, din faţă, venea un microbuz şcolar. 16 copii şi doi adulţi şi-au văzut moartea cu ochii.

Şoferul microbuzului: El a venit de acolo cu viteză mare, în faţă. Eu l-am văzut. Am frânat. A venit cu viteză aproape să se răstoarne.

Mama unui copil: Uitaţi ce se întâmplă, nu sunt atenţi...Conduc maşini puternice şi habar nu au.

Ruda unui copil: Nicio urmă de frânare, absolut nimic. S-a dus frontal în microbuzul şcolar.

12 copii şi şoferul microbuzului au ajuns la spital cu traumatisme la cap, mâini şi picioare. Medicul stomatolog a scăpat fără nicio zgârietură. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » Un stomatolog celebru a intrat cu bolidul de lux într-un microbuz cu copii: Mi-a arătat Waze să fac dreapta, maşina a luat-o în stânga