Antena Meniu Search
x

Gest de mare omenie al unui poliţist din Constanţa. Agentul şi-a dat haina de pe el unui bărbat rănit în accident, să-i ţină de cald

George Priemschi, agent de poliţie din cadrul Biroului Rutier Constanța a primit aprecieri după modul cum s-a comportat la un accident rutier. El a ajutat până la sosirea salvatorilor şi a avut grijă de victime, un bărbat rănit primind chiar şi haina agentului, pentru a se încălzi.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 06.03.2021, 08:46

Gestul unui poliţist din Constanţa a primit multe aprecieri - Observatornews.ro

Un agent de poliţie şi-a dat haina de pe el, să ajute

Agentul de poliție George Priemschi din cadrul Biroului Rutier Constanța se afla în patrulare împreună cu colegul său, în stațiunea Mamaia.

În momentul în care au auzit o bubuitură puternică, și-au dat seama că este vorba despre un accident rutier, care se petrecuse la câteva sute de metri de locul în care se aflau. Au avut dreptate - coliziune frontală între două autoturisme. 

Polițiștii au ajuns la fața locului în cel mai scurt timp. 

În timp ce colegul său a sunat pentru a anunța evenimentul și a solicita echipaje medicale, George a alergat către autoturisme pentru a vedea dacă sunt victime. 

Apropiindu-se, și-a dat seama că de sub capota unuia dintre vehicule iese fum, așa că a scos toate victimele din autoturisme și le-a îndepărtat de locul coliziunii - una dintre victime era în stare de inconștiență, însă ulterior și-a revenit.

În timp ce le acorda primul ajutor, așteptând venirea colegilor săi și a cadrelor medicale, unuia dintre bărbații răniți i s-a făcut frig, iar colegul i-a dat geaca de la uniformă. 

Victimele au fost transportate la spital, fiind conștiente, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

"Un barbat, de 29 ani, a condus un autoturism pe bd. Mamaia din Statiunea Mamaia, banda nr 3, dinspre Navodari catre Constanta si ajungand in dreptul vilei Tania, din cauza neatentiei in conducere, a patruns pe sensul opus de mers si a intrat in coliziune cu un autoturism, condus de un barbat, de 27 ani, din sens opus. A rezultat vatamarea corporala usoara a celui de al doilea cond auto, precum si a pasagerei dr fata femeie, de 20 ani si a pasagerei dr fata din primul auto femeie, de 28 ani", informează poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Gest de mare omenie al unui poliţist din Constanţa. Agentul şi-a dat haina de pe el unui bărbat rănit în accident, să-i ţină de cald