Antena Meniu Search
x

Gheorghe Dincă, la un pas să fie din nou linşat. Mama şi bunica Luizei şi-au strigat durerea lângă maşina criminalului (Video)

Zi tensionată la Caracal, acolo unde a început reconstituirea răpirii Luizei Melencu. Gheorghe Dincă le arată anchetatorilor de unde a luat-o şi cum a ucis-o pe fata de 18 ani.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 17.09.2019, 10:59

Zi tensionată la Caracal, acolo unde a început reconstituirea răpirii Luizei Melencu. Gheorghe Dincă le arată anchetatorilor de unde a luat-o şi cum a ucis-o pe fata de 18 ani.

La această oră, Gheorghe Dincă este, din nou, purtat pe străzi, de anchetatori, reconstituirea în cazul răpirii Luizei Melencu, cealaltă fată pe care Dincă a recunoscut că a ucis-o. 

Reconstuirea a pornit în locul unde Luiza ar fi fost luată de Dincă la ocazie. Acolo, bărbatul a fost la un pas să fie linșat.

Mama şi bunica Luizei şi-au strigat durerea şi au vrut să ajungă la maşina în care se afla Dincă. Ele au încercat să rupă cordonul forţelor de ordine, fiind ţinute cu greu departe de maşina în care era Gheorghe Dincă. 

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

După ce a încercat să ajungă la Dincă, mama adolescentei a leșinat, iar jurnaliștii au sunat la 112, conform Antena3. Jandarmii au acordat primul ajutor.

Mama Luizei nu crede că fiica ei este moartă

Pentru familia Luizei Melencu este o zi extrem de grea. 

Mama fetei, Monica Melencu, a venit la prima oră, la Caracal, pentru pentru a participa la reconstitirea răpirii fiicei ei de către Gheorghe Dincă.

Ea crede că Alexandra şi Luiza trăiesc şi că probele adunate până acum nu demonstrează clar că cele două fete au fost ucise. Spune că Dincă face parte dintr-o reţea de trafic de persoane care are ramificaţii la vârful autorităţilor din Caracal.

mai mult, avocatul familiei Luizei lansează spune că Gheorghe Dincă ar fi încheiat un târg cu anchetatorii, pe care ar fi ajuns să îi şantajeze. Suspectul le-ar fi promis procurorilor că va mărturisi tot, cu o condiţie: ca anchetatorii să-i lase în pace familia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Gheorghe Dincă, la un pas să fie din nou linşat. Mama şi bunica Luizei şi-au strigat durerea lângă maşina criminalului (Video)