Antena Meniu Search
x

Dincă a săpat în curte şi a cărat un sac, la reconstituirea uciderii Luizei. Mama fetei a leşinat de două ori în faţa porţii (Video)

Gheorghe Dincă împreună cu procurorii au reconstituit, astăzi, ultimele clipe din viaţa Luizei Melencu. Criminalul le-a arătat anchetatorilor cum a răpit-o, iar mai apoi a ucis-o pe fata de 18 ani.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 17.09.2019, 15:42

Gheorghe Dincă a reconstituit, astăzi, răpirea şi uciderea Luizei Melencu
Dincă a săpat și în curtea casei şi a cărat un sac, la reconsituirea uciderii Luizei Melencu - Observator.tv

Gheorghe Dincă împreună cu procurorii au reconstituit, astăzi, ultimele clipe din viaţa Luizei Melencu. Criminalul le-a arătat anchetatorilor cum a răpit-o, iar mai apoi a ucis-o pe fata de 18 ani.

Reconstituirea a început ca şi în cazul Alexandrei, de la casa lui Dincă. De aici, s-a plecat din intersecţia din Caracal de unde a luat-o pe Luiza la ocazie. Fata îi ceruse să o ducă acasă, în localitatea Dioşi.  

Acolo, s-au derulat momente dramatice. Mama şi bunica Luizei Melencu apropae că şi-au pierdut controlul la vederea lui Gheorghe Dincă. Monica Melencu a încercat de câteva ori să rupă cordonul de jandarmi ca să ajungă la maşina în care se afla Gheorghe Dincă. 

"Ne-a omorât fetele, ce a făcut cu ele?"

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

În tot vacarmul creat, Dincă nu a avut nicio tresărire. A rămas calm şi a vorbit cu anchetatorii, sfidând strigătele îndurerate ale familiei Luizei. 

Procurorii au ajuns apoi la casa lui Dincă, unde, în faţa porţii, s-au consumat din nou momente dramatice. Mama Luizei a leşinat de două ori, fiind nevoie de intervenţia medicilor. 

Gheorghe Dincă a cărat un sac şi a săpat în curte, la reconstituirea răpirii Luizei

Ca şi în cazul Alexandrei, în rolul Luizei a intrat o poliţistă aleasă după constituţia fetei de 18 ani. Dincă a legat-o la mâini şi a arătat cum a intrat cu ea în casă. Apoi, le-a spus anchetatorilor că ar fi ucis-o pe Luiza Melencu, i-a pus trupul în sac, apoi l-a scos din casă.

Apoi, a arătat cum a cărat cadavrul din casă până la incineratorul improvizat în curte. De altfel, Dincă a fost surprins purtând un sac pe brațe, în curtea casei sale, din Caracal.

El a săpat și în curtea casei, unde se pare că ar fi ascuns probe din cadrul anchetei.

În faţa anchetatorilor, Gheorghe Dincă a continuat să susţină că a ucis-o pe Luiza Melencu în acelaşi mod cum a omorât-o pe Alexandra Măceşanu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Dincă a săpat în curte şi a cărat un sac, la reconstituirea uciderii Luizei. Mama fetei a leşinat de două ori în faţa porţii (Video)