Antena Meniu Search
x

Video Greşeala făcută de femeia din Bucureşti care a fost la un pas să îşi piardă viaţa în portbagajul maşinii incendiate de către iubitul manelist

Apar noi detalii în cazul femeii care a fost răpită, băgată în portbagaj şi incendiată de iubitul drogat.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 07.02.2023, 14:20

Vezi și

Tânăra abia renunţase la ordinul de protecţie după ce bărbatul, un lăutar cunoscut drept un individ violent, ar fi agresat-o. Astfel, cântăreţul a putut să-şi pună în aplicare planul sumbru. Între timp, bărbatul reţinut va fi dus în faţa magistraţilor cu propunere de arestare. 

Bărbatul urmează să fie adus în faţa judecătorilor de aici, de la Tribunalul Bucureşti, pentru a fi luată o măsura preventivă împotriva acestuia. A fost reținut seara trecută, iar acum magistrații l-ar putea plasa în spatele gratiilor pentru cel putin 30 de zile.

A vrut să o ucidă

Bărbatul este cercetat de anchetatori după ce şi-a închis concubina în portbagaj si a încercat să incendieze maşina, pe un câmp din sectorul trei. Poliţistii au intervenit la timp, după ce femeia a luat legptura cu dispecerii 112.

Rămâne de văzut ce măsură vor lua judecătorii, în acest caz. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Greşeala făcută de femeia din Bucureşti care a fost la un pas să îşi piardă viaţa în portbagajul maşinii incendiate de către iubitul manelist