Antena Meniu Search
x

Scene dramatice după accidentul mortal din Chirnogeni: "Pui, zi ceva să te aud! Luptă pentru copiii noștri" (Video)

Scene dramatice pe un drum din localitatea Chirnogeni, județul Constanța, în urma unui accident înfiorător soldat cu moartea unei tinere de 29 de ani. Femeia a murit pe loc, după ce mașina în care se afla s-a izbit violent de un copac.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 05.07.2020, 12:25

Scene dramatice după accidentul mortal din Chirnogeni Vezi și
  • Tragedia s-a produs după ce șoferul mașinii a pierdut controlul volanului.
  • Tânăra de 29 de ani a murit pe loc, șoferul a suferit răni ușoare și a fost transportat la spital.

Nenorocirea s-a produs sâmbătă dimineață, în jurul orei 6.15.

Un bărbat de 32 de ani conducea un Logan pe DJ 395 când, la ieșirea din localitatea Chirnogeni spre Negru Vodă, a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un copac aflat pe marginea drumului.

În urma impactului extrem de violent, iubita tânărului, care se afla pe scaunul dreapta față, a murit pe loc. Avea doar 29 de ani.

Imaginile surprinse de martori la locul accidentului, la scurt timp după producerea tragediei, sunt au un puternic impact emoțional și nu pot fi publicate integral. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul, rănit și el în accident, aruncat de impact în afara mașinii, întreabă disperat oamenii strânși să acorde primul ajutor dacă iubita lui a murit.

"Ce fac eu fără ea, Doamne? Pui, zi ceva să te aud! N-am dormit, am alunecat...Zi ceva că nu mai pot. Doamne, am doi copii cu ea. Pui, luptă pentru copiii noștri", se aude șoferul strigându-și durerea.

Deși tânăra zăcea fără viață în autoturism, cei prezenți încercau să-l liniștească spunându-i că fata este în viață. 

Opt pompieri au intervenit la fața locului

La rândul lor, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au precizat că opt pompieri au intervenit pentru a scoate trupul încarcerat al fetei din autoturism.

"Au intervenit 8 pompieri cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD B și o ambulanță terapie intensivă mobilă SMURD C. La fața locului au fost găsite 2 victime, dintre care una încarcerată. Colegii au extras pasagerul din autoturism, inconștient, nu a răspuns la manevrele de resuscitare, medicii fiind nevoiți să declare decesul. 

Cea de-a doua victimă a fost transportată la spital cu traumatisme multiple. La locul accidentului a fost și o ambulanță SAJ", au precizat reprezentanții ISU Dobrogea.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Scene dramatice după accidentul mortal din Chirnogeni: "Pui, zi ceva să te aud! Luptă pentru copiii noștri" (Video)