Antena Meniu Search
x

Video Imagini cu accidentul în care două fete au fost ucise pe trotuar, în cartierul Andronache

Momentul în care șoferița cu Mercedes a spulberat mai multe fete pe trotuar, în cartierul Andronache din București, a fost surprins de camerele de supraveghere. Două dintre victimele lovite de mașină, o fetiță de șapte ani și o tânără de 21, au murit din cauza rănilor grave. Atenție, imagini și informații ce pot avea impact emoțional.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 28.02.2021, 17:35

Vezi și
  • Camerele de supraveghere au surprins momentul tragediei. Pe imagini se poate vedea cum alți trei copii au fost la un pas de moarte

Mai multe detalii despre accident, astăzi, la Observator 19.

Un accident teribil s-a produs sâmbătă după-amiază, în cartierul Andronache din București. O fetiţă de 7 ani şi o tânără de 21 au murit după ce au fost lovite pe trotuar de o maşină scăpată de sub control, care a dărâmat un stâlp de beton.

În impact, alţi doi copii au fost grav răniţi. Surse din anchetă spun pentru Observator că femeia care era la volan băuse alcool.

Accident mortal în Andronache. Șoferița a intrat în plin în victime, pe trotuar

Din primele informații, femeia care se afla la volanul autoturismului nu a adaptat viteza la intrarea într-o intersecție în T și a intrat pe trotuar. Victimele nu au avut timp să se ferească din calea autoturismului.

Mai mulți localnici s-au adunat la locul accidentului și au început să facă scandal. Șoferița și soțul ei au fost atacați de martori, imediat după impact.

"Urmare evenimentului rutier, mai multe persoane ar fi exercitat violențe asupra conducătorului auto și pasagerului, fapt pentru care în cauză se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe. Cercetările sunt efectuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2", au transmis polițiștii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Imagini cu accidentul în care două fete au fost ucise pe trotuar, în cartierul Andronache