Imagini cu ultimele momente din viața fetiței de 3 ani, din Constanța, care a fost sfâșiată de animalele sălbatice

De Redactia Observator.
Publicat: 12.06.2021, 17:49.
Actualizat: 16.06.2021, 15:46

Au apărut imagini cu ultimele momente din viața fetiței de 3 ani din Constanța, înainte de sfârși tragic, sfâșiată de animalele sălbatice, la 4 kilometri distanță de casă.

O fetiţă de trei ani, dată dispărută joi, abia după patru ore de tatăl ei, a fost găsită sfârtecată de animale. Aproape 100 de poliţişti, pompieri, jandarmi şi voluntarii de la Rescue 4x4 au periat localitatea Saraiu din Constanţa, în speranţa că o vor găsi în viaţă.

Dispariţia fetiţei a fost semnalată în jurul orei 21.00, deşi aceasta lipsea de patru ore. Familia credea că se joacă prin jurul locuinţei. Curtea casei lor era deschisă, iar copila obișnuia frecvent să iasă şi să se joace lângă un abator aflat în apropiere, acolo unde lucra tatăl ei.

Copila a profitat de un moment de neatenţie al părintelui şi s-a făcut nevăzută. A fost căutată toată noaptea de zeci de echipaje de poliţie cu ajutorul câinilor de urmă, dar şi ajutorul camerelor de termoviziune al Gărzii de Coastă.

Citește și:

A fost găsită abia vineri, în jurul prânzului, pe un câmp aflat la 4 km distanţă de locul dispariţiei. Se pare că ar fi fost sfâșiată de animale.

În acest moment, anchetatorii încearcă să pună cap la cap fiecare indiciu, fiecare imagine de pe camerele de supraveghere pentru a realiza ce s-a întâmplat de fapt cu micuța.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.