Antena Meniu Search
x

Video Incendiu violent, noaptea trecută, în Bucureşti. Martorii au fost îngroziţi: "Am zis că nu mai scapă cartierul!" O persoană cu handicap, salvată în ultimul moment

A fost panică, noaptea trecută, în Capitală. Un incendiu puternic a izbucnit la o casă de pe Calea Vitan, iar marea de foc i-a scos pe toţi vecinii din case.

de Alexandra Bucuroiu

la 08.10.2021, 08:53

Vezi și

Flăcările uriaşe au înghiţit în câteva minute alte două case învecinate, inainte de sosirea pompierilor. Din fericire, toţi cei care locuiau în casele afectate au reuşit să iasă la timp din capcana de foc. Flăcările imense, de 3-4 metri înălţime, i-au scos din case pe cei care locuiau în zonă. Speriaţi, oamenii au sunat imediat la 112. "Noi am zis că nu mai scapă cartierul!", spune o martoră.

Încă nu se ştie cauza exactă a izbucnirii incendiului

La ora 21, Calea Vitan era complet blocată de echipaje de poliţie şi pompieri. Iniţial, incendiul a pornit la o casă, apoi flăcările s-au extins cu repeziciune la alte două imobile. "Am văzut când i-au scos afară, a fost un bătrân, încă o doamnă, i-a scos afară şi băiatul care l-a salvat doamna înainte, cel care avea un handicap", a declarat o vecină.

Pompierii s-au luptat cu flăcările uriaşe zeci de minute, în timp ce degajările mari de fum ameninţau întreaga zonă. De la înălţime, o autoscară împrăştia apa pentru a stinge vâlvătaia. În total, suprafaţa afectată a fost de 300 de metri pătraţi. "Exista pericolul de propagare la o spălătorie auto şi un service auto învecinat, din fericire am reuşit să limităm propagarea incendiului", a declarat Petrică Epure, locotenent-colonel în cadrul ISU. Încă nu se ştie cauza exactă a izbucnirii incendiului, dar vecinii spun că focul ar fi fost pus de o persoană cu handicap, care locuia în casă. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » Incendiu violent, noaptea trecută, în Bucureşti. Martorii au fost îngroziţi: "Am zis că nu mai scapă cartierul!" O persoană cu handicap, salvată în ultimul moment