Antena Meniu Search
x

Un şofer de 19 ani a rămas încarcerat, după ce a intrat cu maşina într-un stâlp, la Piatra Neamţ

Un şofer de 19 ani a suferit mai multe leziuni, în urma unui accident rutier petrecut ieri seară, în Piatra Neamţ. Tânărul a pierdut controlul volanului, a intrat cu maşina într-un stâlp, apoi s-a răsturnat.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 22.11.2021, 08:24

"Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce tânărul în vârstă de 19 de ani, din Bodești, conducea un autoturism pe strada Dumbravei din municipiul Piatra Neamț, pe un sector de drum în curbă, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un stâlp, după care s-a răsturnat", au transmis poliţiştii într-un comunicat.

La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială complexă pentru intervenție, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și un echipaj cu ambulanță de la SAJ. Victima a fost preluată de echipajul de la  SAJ și transportată la UPU Piatra Neamț. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un şofer de 19 ani a rămas încarcerat, după ce a intrat cu maşina într-un stâlp, la Piatra Neamţ