Antena Meniu Search
x

Video Invitații au continuat să danseze la câțiva metri de criminaliști, după o răfuială sângeroasă la o nuntă din Bragadiru

O petrecere s-a sfârşit tragic pentru un bărbat din Bragadiru. A murit după ce a fost atacat cu un cuţit, în faţa localului, de un individ care nu era invitat la eveniment. Ironic, petrecerea a continuat şi după ce victima a fost preluată de ambulanţă. 

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 29.05.2023, 13:54

Vezi și

Incidentul s-a petrecut în fața unui restaurnat din Bragadiru, acolo unde avea loc o nuntă și unde bărbatul atacat era invitat. Împreună cu el mai erau sora și un cumnat.

La un moment dat, invitații acestei petreceri au auzit scandal, la un moement dat, afară, iar când au ieșit l-au găsit pe bărbatul de 45 de ani înjunghiat.

Bărbatul înjunghiat a murit la spital

Imediat, au ajuns la fața locului două echipaje de salvatori. Vorbim despre paramedicii de la SMURD, care i-au acordat primele îngrijiri medicale și l-au transportat la Spitalul Bagdasar Arseni din București, unde medicii au încercat să îi salveze viața.

Din păcate, acesta a decedat câteva ore mai târziu. Suspectul s-a predat la secția 19 poliție. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 34 de ani, cu care, se pare, victima se cunoștea.

Acum, polițiștii au deschis un dosar penal pentru omor, iar acest doar a fost preluat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Invitații au continuat să danseze la câțiva metri de criminaliști, după o răfuială sângeroasă la o nuntă din Bragadiru