Antena Meniu Search
x

Un italian și-a cumpărat un Jeep Renegade din România, lăsat fără mașină în vamă

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Jeep Renegade, care figurează în bazele de date ca fiind semnalat furat din Germania, în urmă cu un an.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 18.09.2020, 18:28

Mașina a fost confiscată, în vamă
Un italian a cumpărat o mașină furată din România, cu 11.000 de euro - Poliția de Frontieră
  • Italianul a dat 11.000 de euro pe o mașină furată
  • A fost oprit când încerca să iasă din România
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt diseară la Observator 19

La volanul Jeep-ului se afla un italian, în vârstă de 63 de ani, care a spus că a dat 11.000 de euro pe mașină, un Jeep Renegade din 2017. El cumpărase mașina în avans și venise să o ia.

"În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din ţară, un cetățean italian, în vârstă de 63 de ani, care conducea un autoturism marca Jeep Renegade, an fabricaţie 2017. Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului în cauză, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Germania la data de 19.09.2019. Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul la începutul lunii septembrie a.c., din România și a plătit suma de 11.000 euro. Acesta a mai declarat că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul în cauză este semnalat furat sau implicat în vreun litigiu", informează Poliția de Frontieră.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de  furt, iar autoturismul, în valoare de 75.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un italian și-a cumpărat un Jeep Renegade din România, lăsat fără mașină în vamă