Antena Meniu Search
x

Alertă de coronavirus la Sibiu. Italian cu febră preluat de ISU de la Aeroportul din Sibiu, izolat la spital (Video)

Un cetăţean italian, care a fost preluat de ISU cu stare febrilă de la Aeroportul din Sibiu a fost plasat sub observaţie la Spitalul Judeţean, fiind izolat preventiv. Italianul venea de la Veneţia.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 24.02.2020, 20:30

Vezi și
  • Italian cu febră mare, luat de pe aeroportul din Sibiu şi dus direct în spital.

Un cetăţean italian, care a fost preluat de ISU cu stare febrilă de la Aeroportul din Sibiu a fost plasat sub observaţie la Spitalul Judeţean, fiind izolat preventiv. Italianul venea de la Veneţia.

Reprezentanţii ISU Sibiu au transmis că pacientul preluat de la aeroport este izolat preventiv, în condiţii de siguranţă, la Secţia Boli Infecţioase a Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Italian cu febră luat de ISU de la aeroport, izolat la Spitalul Judeţean din Sibiu

Cetăţeanul italian care a fost preluat de iSU cu stare febrilă de la Aeroportul din Sibiu va rămâne sub observaţie peste noapte la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean, el fiind izolat preventiv, în condiţii de siguranţă, informează autorităţile.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Cpt Dumitru Croitoru" al judeţului Sibiu inforemază că au fost solicitaţi, pentru preluarea şi transportarea unui pacient cu stare febrilă de la Aeroportul Internaţional Sibiu.

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a fost transportat cu autospeciala de transport victime multiple la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu pentru efectuarea de investigatii suplimentare.

Reprezentanţii ISU Sibiu au precizat că este vorba de un cetăţean italian, care a venit pe ruta Veneţia - Viena - Sibiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Alertă de coronavirus la Sibiu. Italian cu febră preluat de ISU de la Aeroportul din Sibiu, izolat la spital (Video)