Iulian, un tânăr dispărut de trei zile în Iaşi, a fost găsit spânzurat în pădurea din Voineşti. Avea doar 22 de ani

De Veronica Micu.
Publicat: 11.04.2021, 13:30.
Actualizat: 11.04.2021, 13:36

Sfârşit tragic pentru un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Voineşti, judeţul Iaşi. Dat dispărut ieri de familie, după ce, joi, 8 aprilie, a plecat de acasă şi nu s-a mai întors, Dan Iulian Nechifor Dimitrie a fost găsit mort, spânzurat în pădurea din localitate. 

Tânăr din Iaşi, dispărut de trei zile, a fost găsit spânzurat în pădurea din Voineşti. Iulian avea doar 22 de ani

Facebook

Iulian a plecat de acasă joi și de atunci nu a mai dat niciun semn de viață. Ieri, 10 aprilie, familia l-a dat dispărut la poliţie, oamenii legii făcând apel public pentru găsirea lui.

"Polițiștii ieseni caută un bărbat, de 22 ani, din localitatea Voinesti, a cărui dispariție a fost sesizată la data de 10 aprilie a.c. Persoana dispărută, NECHIFOR DIMITRIE DAN IULIAN a plecat de la domiciliu, in data de 08 aprilie a.c. Și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1,75 metri, greutate 65 kg, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui.

La data dispariției purta o geaca de culoare neagră, blugi albastri, iar in picioare purta pantofi sport negri. Persoanele care pot furniza informații care să conducă la găsirea acestuia sunt rugate să sune la numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie", au transmis, ieri, poliştii ieşeni.

Apeluri publice pentru găsirea băiatului au făcut colegii lui, dar şi Liga Studenţilor Economişti Iaşi.

Din nefericire, tânărul de 22 de ani a fost găsit spânzurat, duminică de dimineață, într-o pădure din localitatea Voinești.

Acum, polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs decesul.

Iulian Nechifor, plâns de familie şi prieteni

Potrivit profilului de Facebook, băiatul era student în cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Iulia era în anul 3, la FEEA - Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor - specializarea Contabilitate și Informatică de Gestiune.

Familia, prietenii, apropiaţii şi toţi cei care l-au cunoscut pe Iulia sunt în stare de şoc. Pe reţelele de socializare curg mesajele de condoleanţe.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.