Antena Meniu Search
x

Un lăutar a murit spulberat de tren, la Ploieşti, cu muzica la maxim şi Live pe Facebook (Video)

O maşină în care se aflau două persoane a fost spulberată de tren, la Ploieşti şi târâtă aproape 200 de metri pe şine, de la locul impactului. Pasagerul din dreapta a filmat momentul impactului, pentru că era Live, pe Facebook, în acel moment.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 16.08.2020, 12:25

Vezi și
  • Tavi cânta, iar muzica era la maxim
  • Şoferiţa nu a văzut trenul care se apropia cu viteză

Persoana care era la volanul maşinii, o tânără, se pare că nu s-a asigurat suficient înainte de venirea trenului, iar muzica din maşină a contribuit şi mai mult la producerea accidentului, pentru că şoferiţa nu avea cum să audă avertizările sonore ale trenului, care se apropia cu viteză. 

"Din primele cercetări, o conducătoare auto, în vârstă de 24 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism pe strada Trandafirilor, sensul către strada Răului, ajunsă la trecerea la nivel de cale ferată, posibil pe fondul nerespectării regulilor la trecerea la nivel cu calea ferată, a fost surprinsă și accidentată de un tren privat care se deplasa pe ruta Măneciu-Ploiești Sud. În urma evenimentului rutier, conducătoarea auto, aflată în stare gravă, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Din nefericire, un bărbat în vârstă de 29 de ani, cea de-a doua victimă (pasagerul din dreapta față), a fost declarat decedat. "La acest moment se desfășoară cercetarea la fața locului, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul", a anunțat IJP Prahova, la momentul producerii accidentului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se pare că persoana decedată este un îndrăgit lăutar pe nume Tavi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un lăutar a murit spulberat de tren, la Ploieşti, cu muzica la maxim şi Live pe Facebook (Video)