Antena Meniu Search
x

Liderul şi fondatorul trupei Cargo, internat în stare gravă la spital. Adi Bărar a fost confirmat cu COVID-19

Liderul şi fondatorul formaţiei rock Cargo, Adi Bărar, a fost confirmat cu COVID-19 şi este internat în stare gravă pe Secţia ATI a Spitalului Judeţean Timişoara. Potrivit medicilor, starea lui este una critică, dar stabilă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.02.2021, 16:22

Vezi și

Adi Bărar, în vârstă de 61 de ani, se află sub supravegherea medicilor de două zile, după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19, scrie News.ro.

El are şi unele afecţiuni mai vechi, astfel că medicii l-au internat pe Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Timişoara.

Muzicianul este în stare critică, dar stabilă, iar medicii fac eforturi să îl salveze.

Trupa Cargo a transmis un mesaj pe pagina de Facebook a formaţiei.

”Azi, ziua de joi, îl găseşte pe Adi Bărar la spital! Suntem îngrijoraţi pentru situaţia în care se află! Starea lui de sănătate este mai fragilă dacât ne-am fi putut închipui, obişnuiţi fiind cu un Adi cu o constituţie fizică puternică. Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată ca trecerea prin aceste momente să fie făcută cu respect şi decenţă din partea tuturor. Mulţumim! Vă vom tine la curent!”, au transmis membrii grupului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sute de mesaje de încurajare au fost postate din partea fanilor.

Adi Bărar a început să cânte la chitară la nici 9 ani

Adrian Armand Bărar s-a născut pe 15 ianuarie 1960, la Timișoara.

A început să cânte la chitară încă când nu împlinise 9 ani.

În 1985, Adi Bărar a fondat trupa rock Cargo, una dintre cele mai longevive și mai de succes formaţii de gen din România.

De atunci, formaţia rock a trecut prin mai multe transformări. Regretatul Leo Iorga a fost cel care a dat prima oară voce trupei, iar după mai multe schimbări de componenţă, a fost înlocuit de Ovidiu Ioncu, poreclit "Kempes".

Primul album Cargo, "Povestiri din gară" a apărut în 1992 şi cuprinde nouă piese.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Liderul şi fondatorul trupei Cargo, internat în stare gravă la spital. Adi Bărar a fost confirmat cu COVID-19