Antena Meniu Search
x

Video Laci Farkas, solistul trupei Quo Vadis, a murit într-un accident cumplit la intrare în Timișoara

László Farkas, solistul și unul dintre fondatorii trupei Quo Vadis, a murit după ce a intrat cu mașina pe contrasens. Cumplitul accident a avut loc ieri, pe Drumul Naţional 56, la intrare în Timişoara. Laci, cum îi spuneau prietenii, avea 51 de ani.

de Redactia Observator

la 05.12.2021, 08:42

Vezi și

Trei maşini s-au făcut praf, aseară, după ce s-au ciocnit violent pe Drumul Naţional 56, la intrare în Timişoara. Unul dintre şoferi pierduse controlul volanului, iar maşina a ajuns pe contrasens. Pompierii au intervenit prompt pentru salvarea victimelor. Din păcate, bărbatul care ar fi provocat accidentul a murit înainte de sosirea lor.

"Am fost solicitaţi să intervenim pentru un accident ruiter în care au fost implicate trei autoturisme. În urma accidentului au rezultat patru victime. Una necesită spitalizare, două au refuzat, iar una a decedat", a declarat Ziţac Andrei, reprezentantul ISU Banat.

Din mașina care a ajuns pe contrasens n-a mai rămas decât un morman de fiare.

Laci Farkas, solistul trupei Quo Vadis, a murit în accident

Pe acelaşi subiect

Cel care se afla la volan se numea László Farkas sau Laci, cum îi spuneau prietenii. Avea 51 de ani şi era unul dintre fondatorii formației Quo Vadis şi totodată solistul trupei. 

Cu 30 de ani în urmă, în 1991, artistul a pus bazele formației Quo Vadis alături de Farkas Szilámér, Borbély Szilárd şi Gáspár Zsolt, grupul rămânând activ pe scena muzicală timișoreană, cu mici întreruperi, până în prezent. În ultimii ani, pe lângă activitatea din Quo Vadis, un proiect de suflet pentru Laci Farkas a fost și trupa Leslie Wolf and The Groovemakers, potrivit jurnaliștilor locali.

Pe rețelele de socializare curg zeci de mesaje de condoleanțe, după moartea fulgerătoare a artistului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Laci Farkas, solistul trupei Quo Vadis, a murit într-un accident cumplit la intrare în Timișoara