Antena Meniu Search
x

Video Lucian, tânărul care s-a înecat la Costinești încercând să-și salveze prietenul, este de negăsit. Scafandrii îl caută de 8 zile

Lucian, tânărul din Vaslui care a pierit în mare, la Costinești, pe 9 august, este în continuare de negăsit. În această dimineaţă, scafandrii au reluat căutările băiatului în vârstă de 18 ani, în zona în care se presupune că a dispărut. Trupul neînsuflețit al prietenului său, Aurel, în ajutorul căruia ar fi sărit Lucian marțea trecută, a fost găsit joi, între stabilopozi.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 17.08.2022, 12:49

După ce ieri, trei echipe de scafandri l-au căutat pe Lucian în 3 zone diferite, de la Costinești spre Olimp și de la Costinești spre Tuzla, în această dimineață, operațiunile se desfășoară în zona în care se presupune că a dispărut băiatul, cea a digului de la Costinești.

Lucian şi Aurel au dispărut în mare, în urmă cu o săptămână

Reamintim că marți seară, Lucian, un tânăr în vârstă de 18 ani din Vaslui, a mers împreună cu un prieten, Aurel, să facă baie, la Costinești, deși marea era agitată.

Niciunul dintre ei nu s-a mai întors la mal. 

Pe acelaşi subiect

În acea zi, salvamarii arboraseră steagul roșu, din cauza valurilor mari. 

Aurel a fost găsit mort după trei zile de căutări. 

Lucian, însă, care a dispărut în apele mării după ce ar fi încercat să îl salveze pe Aurel, căruia i se făcuse rău, este de negăsit. 

Au fost verificate toate digurile din zona Costinești, aria de căutare fiind mărită spre stațiunea Olimp. 

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Andreea Filip -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Lucian, tânărul care s-a înecat la Costinești încercând să-și salveze prietenul, este de negăsit. Scafandrii îl caută de 8 zile