Antena Meniu Search
x

Video Mădălina și-a iertat logodnicul, după ce a băgat-o în spital. Tânăra a fost snopită în bătaie, apoi abandonată aproape inconștientă pe caldarâm, în Vatra Dornei

Imagini incredibile filmate la Vatra Dornei. O femeie este bătută cu pumnii şi picioarele în faţa casei de partenerul ei. Martor la atac este şi tatăl individului, care nu doar că nu intervine, dar pare să-l şi încurajeze pe bărbat să o snopească în bătaie. Ajunsă la spital în urma bătăii, femeia şi-a retras plângerea împotriva partenerului care acum nu mai este căutat de autorităţi. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 12.08.2022, 14:52

Vezi și

Imaginile sunt brutale, greu de privit. Femeia e izbită de pământ, iar apoi bărbatul se năpusteşte asupra ei cu pumnii şi picioarele. O loveşte cu bestialitate, chiar şi cu telefonul pe care îl ţine în mână. Când tânăra încearcă să se ridice, agresorul o atacă din nou. 

Mădălina, victima: E prima dată când mă aduce chiar în starea asta, dar el a mai fost violent. Eu l-am iertat fiindcă avem un copil împreună. 

În timpul în care primea lovitură după lovitură şi era la un pas să fie ucisă în bătaie, un alt bărbat privea scena cu nonşalanţă.

"Omoar-o, omoar-o!". Tatăl bătăușului își încuraja fiul să o lovească

Pe acelaşi subiect

Mădălina, victima: Este tatăl lui, tatăl lui se uita şi îl îndemna să dea mai tare şi să mă omoare. Aia îi spunea: „omoar-o, omoar-o!“

În pozele de pe reţelele de socializare, Mădălina şi Cristi par un cluplu fericit. Cei doi locuiau în Olanda şi au venit în ţară în vacanţă, acum trei zile. Au împreună un băieţel de doi ani şi vara aceasta urmau să facă nunta. Pe conturile lor de socializare, în toate fotografiile apar zâmbitori şi fericiţi. Dincolo de Facebook însă, Mădălina spune că trăia un coşmar din cauza geloziei bărbatului.

Mădălina, victima: S-a mai întâmplat în Olanda, dar ei având reguli atât de stricte cu copiii, n-am vrut să ajungă pe la social. Mi-l lua şi mi-a fost teamă să nu pierd copilul. 

De data aceasta, scandalul a început după ce femeia de 38 de ani i-a spus că ar vrea să îl ia în Olanda şi pe fiul ei dintr-o altă relaţie, un copil de şapte ani. 

Mădălina, victima: Mi-a cerut să îl părăsesc, că el nu îl suportă, că nu e copilul lui, că nu poate să îl vadă şi că nu am voie să mă duc să îl iau, să îl las acolo.

Anul trecut, în România, 69 de femei au murit după ce au fost bătute de foşti sau actuali parteneri

După ce a lăsat-o aproape inconştientă, pe jos, bătăuşul s-a făcut nevăzut. Femeia a sunat la ambulanţă.

Dr. Cristian Rusu, director medical: Prezintă un traumatism toraco-abdominal, un traumatism cranio-facial minor şi un traumatism al membrului inferior stâng.

Anul trecut, în România, 69 de femei au murit după ce au fost bătute de foşti sau actuali parteneri. De la începutul anului până acum, 20 de femei au pierit în urma violenţei în familie şi au fost emise peste 6 mii de ordine de protecţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Mădălina și-a iertat logodnicul, după ce a băgat-o în spital. Tânăra a fost snopită în bătaie, apoi abandonată aproape inconștientă pe caldarâm, în Vatra Dornei