Antena Meniu Search
x

Mama care a provocat accidentul în care i-a murit fetiţa a aflat după 24 de ore că Isabela nu mai e (Video)

Şoferiţa care a provocat accidentul teribil de la Zăceşti, în urma căruia fiica ei de numai 9 anişori a murit, a aflat că Isabela nu mai e după mai bine de 24 de ore de la tragedie.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 19.09.2019, 14:12

Isabela Andrada era singurul copil al Iuliei Murărescu
Mama care a provocat accidentul în care a murit Izabela a aflat după 24 de ore că fiica ei nu mai este - Observator.tv / Facebook

Şoferiţa care a provocat accidentul teribil de la Zăceşti, în urma căruia fiica ei de numai 9 anişori a murit, a aflat că Isabela nu mai e după mai bine de 24 de ore de la tragedie.

În dimineaţa zilei de marţi, femeia de 47 de ani se afla în maşină cu fiica ei, Isabela Andrada, când, în dreptul localităţii Zăceşti, a pătruns pe contrasens și s-a izbit violent de un camion care venea din sensul opus.

Fetița femeii, Isabela Andrada, care se afla pe bancheta din spate, fără centură, a murit în scurt timp la spital. 

În urma impactului a fost rănită şi mama copilei. Iulia Murărescu, care este infirmieră la un spital din Târgu Frumos, a suferit multiple traumatisme, dar și o fractură de femur.

Ieri, după mai bine de 24 de ore, femeia a aflat că fetiţa ei a murit. Vestea a fost de-a dreptul șocantă, ea având nevoie de consiliere psihologică, potrivit botosaninews.ro.

Mama îşi ducea fiica la doctor, în Botoşani

În ziua fatidică, Iulia Murărescu îşi învoise fiica de la școală pentru a o aduce la Botoșani la un oftalmolog. 

Pe drum, la Zăiceşti, femeia a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens într-o curbă, a lovit o camionetă, apoi a ajuns pe câmp.

Tragedia l-a șocat pe șoferul camionetei. Bărbatul circula regulamentar, iar în câteva secunde a văzut moartea cu ochii.

"Veneam dinspre Botoșani, doamna, presupun că avea viteză, a intrat în curbă, a derapat și a intrat direct în mine. Nu știu, a încercat să o redreseze, nu știu, nu pot să îmi explic", a povestit şoferul Bogda Iftode, potrivit botosaninews.ro.

Isabela Andrada era singurul copil al Iuliei Murărescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Mama care a provocat accidentul în care i-a murit fetiţa a aflat după 24 de ore că Isabela nu mai e (Video)