Antena Meniu Search
x

O mamă din Bacău îşi caută cu disperare fiica de 14 ani. Andreea Clara a dispărut de trei zile: "Nu ştim unde e, nu ştim cu cine e"

O mamă din localitatea Buciumi, judeţul Bacău, îşi caută cu disperare fiica în vârstă de 14 ani, care a dispărut de vineri dimineaţă. Andreea Clara Chiru a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 29.09.2019, 18:07

Andreea Clara Chiru a dispărut din Buciumi
O mamă din Bacău îşi caută cu disperare fiica de 14 ani. Andreea Clara Chiru a dispărut de trei zile - Arhivă familie

O mamă din localitatea Buciumi, judeţul Bacău, îşi caută cu disperare fiica în vârstă de 14 ani, care a dispărut de vineri dimineaţă. Andreea Clara Chiru a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Monalisa Gliga şi soţul ei îşi caută de trei zile fiica, pe Andreea Clara, în vârstă de 14 ani. 

Adolescenta, elevă în clasa a VIII-a la şcoala din Buciumi, a plecat de acasă, vineri dimineaţă, şi de atunci nu au mai văzut-o. 

Mama copilei a declarat pentru Observator.TV că joi seara a avut un schimb de replici cu fiica ei, după ce fata ar fi postat pe Instagram o fotografie pe care femeia nu a considerat-o ca fiind tocmai decentă pentru vârsta ei. 

"I-am reproşat în legătură cu acea poză şi i-am luat telefonul, iar dimineaţă nu am mai găsit-o. A luat şi telefonul de pe noptiera noastră. Când soţul a intrat în camera fetei, la 5 dimineaţă, a spus că a dispărut. Iniţial, am crezut că este o glumă proastă.

Ea nu a mai făcut aşa ceva, nu a mai plecat niciodată de acasă. A plecat din casă joi noapte, spre vineri, când dormeam", ne-a spus Monalisa Gliga.

Andreea Clara Chiru a fost văzută ultima dată în autogara din Oneşti

Femeia susţine că telefonul fetei este închis de vineri, de la ora 14.00. Până la acea oră, atât ea, cât şi soţul ei au sunat-o pe Andreea pe mobil, însă nu a răspuns. 

"Am vorbit cu toată lumea, cu prieteni de-ai ei, nimeni nu ştie nimic. A fost văzută în Piaţa de sud Bacău, vineri seară, la ora 8 şi jumătate seara. Noi am primit o informaţie cum că ar fi plecat din Oneşti în autogară. Acolo, soţul împreună cu poliţia au văzut imaginile de pe camerele de supraveghere. Fata era singură, neînsoţită de nimeni, adică nu ar fi răpită. Doar că nu ştim unde, nu ştim cu cine. A plecat cu un autocar în Bacău, iar acolo s-a dus într-un bar.

O doamnă vănzătoare a declarat poliţiei că fata ar fi rugat-o să o lase să-şi încarce telefonul o jumătate de oră. Noi am mers acolo, dar femeia spune că adolescenta nu a mai revenit", ne-a mai spus femeia.

Monalisa Gliga a declarat că plângerea la poliţie a făcut-o vineri dimineaţă.

Femeia cere ajutorul oamenilor în speranţa că cineva o recunoşte pe fiica ei şi poate da informaţii despre unde ar putea fi copila. 

Poliţia din Bacău o caută pe fata dispărută din Buciumi

Reprezentanţii IPJ Bacău au declarat pentru Observator.TV că fata a plecat, într-adevăr, vineri dimineaţă, cu telefonul şi o sumă de bani. 

"De atunci, poliţiştii au început să desfăşoare activităţi pentru depistarea şi localizarea ei", ne-a spus Gabriela Ciobanu, de la IPJ Bacău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O mamă din Bacău îşi caută cu disperare fiica de 14 ani. Andreea Clara a dispărut de trei zile: "Nu ştim unde e, nu ştim cu cine e"