Antena Meniu Search
x

Video Marcel Şerbuc i-a mărturisit mamei lui, încă de acum o lună, că a ucis-o pe fetiţa de 12 ani. Ar fi împins-o, iar Ana s-a lovit de marginea căzii. Povestea, infirmată de legişti

Suspectul principal în cazul uciderii fetiţei de 12 ani, omorâtă cu sânge rece şi ascunsă în canapea, a fost prins în Olanda în urmă cu doar câteva ore. Individul i-a mărturisit încă de acum o lună mamei lui că a ucis-o pe copilă. Ar fi fost un accident, un conflict care a degenerat. O ipoteză infirmată clar de medicii legişti care au stabilit că fata a fost strangulată, iar crima ar fi fost premeditată. Fostele partenere îl descriu pe bărbat drept un abuzator sexual, extrem de violent şi gelos.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 10.06.2023, 23:23

Vezi și

Vreme de trei zile, Ilie Marcel Şerbuc a fost cel mai căutat om din Europa. Dat în urmărire internaţională, pus pe lista Most Wanted şi încadrat la categoria periculos. Individul a fost capturat azi după-amiază pe o stradă din Wamel, o localitate în provincia Gelderland din Olanda, la 80 de kilometri de Amsterdam. Bărbatul urmează să fie extrădat în România.

Tatăl Anei: Sper să fie condamnat. Ambii. Şi mama Să fie condamnaţi maxim, pe viaţă.

Anchetatorii au pus cap la cap detaliile crimei şocante din Berceni. Ilie Marcel Şerbuc i-ar fi mărturisit mamei sale că a ucis-o pe Ana la începutul lunii mai, după ce tatăl fetiţei a dat-o dispărută. Poliţiştii au mers în Suceava, acasă la familia suspectului, dar individul plecase deja în Spania. Atunci femeia şi-a sunat fiul şi i-a cerut explicaţii.

I-a spus că a făcut ceva foarte grav și că a omorât-o pe Ana. I-a zis că a avut un conflict spontan, în urma căruia a împins-o, lucru ce a determinat căderea ei în cadă. Aceasta s-a lovit de marginea căzii și a început să sângereze, apoi să tremure. Povestea e infirmată categoric de legişti. Fata a avut parte de o moarte extrem de violentă. Ucigaşul a strangulat-o. După discuţia cu mama lui, individul s-a urcat în autocar şi a revenit în România.

Pe acelaşi subiect

Ana ar fi fost ucisă pe 11 aprilie

Puzzle-ul refăcut de anchetatori arată că fetiţa de 12 ani ar fi murit pe 11 aprilie. În aceea zi, mărturisea mama copilei, Ilie Marcel Şerbuc a stat ore bune în apartament cu Ana. Când s-a întors de la serviciu, femeia ar fi găsit curat lună în casă.

Pe 11 mai, după o zi petrecută în apartamentul groazei, individul pleacă spre Olanda. Se angajează la un abator două săptămâni mai târziu. Pe 6 iunie, în ziua în care mama fetiţei este ridicată de poliţiştii spanioli, bărbatul ar fi trebuit să înceapă munca. Nu apucă. Află că poliţia e pe urmele lui şi dispare. Chiar mama Anei l-ar fi sunat să-l avertizeze, spun colegii de muncă din Spania.

Bărbat: Aici stătea ea de vorbă cu el. Ieri, aici la masă, toată ziua a vorbit cu el.

Trecuul violent al lui Marcel Şerbuc

La audierile maraton de vineri, mama Anei a susţinut că tărie că este nevinovată. I-a convins pe anchetatori şi a fost lăsată liberă. Anchetatorii adună informaţii pentru a creiona portretul psihologic al lui Şerbuc. Fosta soţie îl descrie drept un individ abuziv, violent şi extrem de gelos.

Bianca Iacob, reporter Observator: La audieri, femeia le-a spus anchetatorilor că a trăit o căsnicie de calvar alături de individ. Bătută, înjosită şi ameninţată că va sfârşi într-un sac, aruncată într-un canal. Bărbatul ar fi fost violent inclusiv cu fiul său minor. L-ar fi lovit atât de tare, încât cel mic ar fi avut probleme de dezvoltare.

În 2014, Ilie Marcel Şerbuc aproape că a omorât în bătaie o iubită care a încercat să se despartă de el. Fata era în clasa a XII-a când l-a cunoscut. Patru ani a durat atunci ancheta procurorilor. Într-un final, bărbatul i-a dat bani femeii ca să-și retragă plângerea și să se termine procesul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Marcel Şerbuc i-a mărturisit mamei lui, încă de acum o lună, că a ucis-o pe fetiţa de 12 ani. Ar fi împins-o, iar Ana s-a lovit de marginea căzii. Povestea, infirmată de legişti