Antena Meniu Search
x

Margherita de la Clejani, explicații după accident: ”Mă uitam în oglindă şi îmi făceam buzele”

Margherita de la Clejani a făcut dintr-un accident un spectacol. Aflată sub influenţa substanţelor halucinogene, cântăreaţa s-a oprit cu bolidul într-un autoturism parcat. Neatenţia a fost de vină, spune tânăra, care nu recunoaşte că a consumat droguri. Spune în schimb că era cu Johnny Depp în maşină. Margherita a rămas fără permis şi s-a ales cu dosar penal.

de Lorena Rădulescu

la 23.05.2020, 20:19

Vezi și
  • Accidentul s-a produs în București.
  • Mașina tinerei a ricoșat pe linia de tramvai și a blocat traficul.

(Margherita de la Clejani): Toate bune şi frumoase.

(Reporter): Cum comentezi rezultatul testelor?

(Margherita de la Clejani): Alcool test nu există, droguri nu există. Nu există nimic!

Sunt explicaţiile Margheritei de la Clejani imediat după ce s-a trezit în faţa secţiei de poliţie. Tânăra a tras un somn bun în maşină după audieri. Şi-a construit apărarea: accidentul pe care l-a provocat a fost din neatenţie, spune ea.

(Margherita de la Clejani): S-a întâmplat să ne tamponăm, pentru că eu mă uitam în oglindă şi îmi făceam buzele.

(Reporter): De unde veneai?

(Margherita de la Clejani): Uite, de la terasă.

La 6 dimineaţa drumul a dus-o pe Margherita la secţie. Pe bulevardul Gheorghe Şincai a piedut controlul bolidului pe care-l conducea şi a intrat într-o maşină parcată. Nu era singură în maşină, ci însoţită de un bărbat.

(Reporter): Cu cine erai in masină? Mai era un domn.

(Margherita de la Clejani): Cu Johnny Deep.

Tânăra venea dinspre bulevardul Gheorghe Şincai și se îndrepta spre Calea Văcărești. Într-o curbă, a pierdut controlul volanului, lovind prima dată o mașină care era parcată pe partea dreaptă. Din cauza impactului, maşina Margheritei a ricoşat pe linia de tramvai, blocând traficul din zona mai bine de 20 de minute.

Treziţi de zgomot, oamenii din zonă au anunţat poliţia. Margherita a fost testată cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost zero. Pentru că li s-a părut că ceva este în neregulă agenţii au decis ăs îi facă şi testiul antidrog.

”Respectivul conducător auto era incoerent. Pur şi simplu avea probleme în ceea ce priveşte comunicare. Au procedat la testarea acestuia cu aparatul drog test, care a indicat prezenţa în organism a substanţelor psihoactive”, au transmis polițiștii.

Surse din anchetă spun că testul a ieşit pozitiv la substanţe opicee. Asta înseamnă opium sau heroină. Rezultatele de laborator vor trebui însă să confirme însă acest lucru.

Ioniţă de la Clejani, tatăl Margheritei: Draga, este un accident rutier si cam asta este tot. Şi la tine sunt probleme.

Cu puţin timp înainte de accident, în zorii zilei, Margherita s-a filmat alergând pe stradă.

Poliţiştii au deschis pe numele cântăreţei dosar penal. Pentru că a condus sub influenţa substanţelor halucinogene, Margherita riscă până la 5 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Margherita de la Clejani, explicații după accident: ”Mă uitam în oglindă şi îmi făceam buzele”