Antena Meniu Search
x

Masacru la Spitalul Săpoca, din Buzău. Un bărbat a ucis patru pacienţi, alţi 9 oameni sunt răniţi

Masacru la Spitalul Săpoca din Buzău. Un bărbat a ucis patru pacienţi, alţi 9 oameni sunt răniţi. Criminalul era pacient al spitalului şi a dat atacul noaptea, în două saloane.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 18.08.2019, 08:16

Trei morţi la spitalul Săpoca
Masacru la Spitalul Săpoca din Buzău. Un bărbat a ucis trei pacienţi, alţi 10 oameni sunt răniăţi - Facebook

UPDATE: O a patra victimă a atacului nebun de la Săpoca a murit, după ce a fost lovită sălbatic cu stativul pentru perfuzii. Medicii nu au reuşit să o resusciteze.

___________________________________________

Masacru la Spitalul Săpoca din Buzău. Un bărbat a ucis patru pacienţi, alţi 9 oameni sunt răniţi. Criminalul era pacient al spitalului şi a dat atacul noaptea, în două saloane.

Un pacient de la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca, judeţul Buzău, a omorât patru pacienţi şi i-a rănit grav pe alţii după ce a intrat în două saloane cu un stativ de perfuzie şi i-a lovit în cap. Loviturile au fost atât de puternice încât le-ar fi zdrobit capetele.

Pe acelaşi subiect

Potrivit unor surse medicale, tragedia s-a produs, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca, judeţul Buzău.

Unul dintre pacienţi a intrat cu un stativ de perfuzii în două dintre saloane şi a atacat pacienţii care se aflau acolo.

Din primele informaţii, sunt patru morţi şi nouă răniţi grav. Dintre victime, trei sau patru ar fi suferit traumatisme cranio-cerebrale grave.

Atacatorul are 38 de ani şi este din Săgeata, judeţul Buzău, internat voluntar cu sevraj etilic.

Bărbatul a fost încătuşat de un echipaj de poliţie ce sosise pentru a interna un scandalagiu.

Cercetarea la faţa locului este coordonată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Masacru la Spitalul Săpoca, din Buzău. Un bărbat a ucis patru pacienţi, alţi 9 oameni sunt răniţi