Interviu exclusiv cu italianul Matteo Politi, medicul acuzat că a făcut operaţii estetice fără drept

De Redactia Observator.
Publicat: 07.06.2019, 15:10.
Actualizat: 07.06.2019, 15:10

După patru luni de arest, Matteo Politi, italianul care a operat vedete din România, fără drept, face dezvăluiri uluitoare, în exclusivitate pentru Observator. A fost acuzat că deşi ar fi absolvit doar opt clase, a făcut implanturi mamare, rinoplastii şi a mărit buzele mai multor românce. 

După patru luni de arest, Matteo Politi, italianul care a operat vedete din România, fără drept, face dezvăluiri uluitoare, în exclusivitate pentru Observator.

A fost acuzat că deşi ar fi absolvit doar opt clase, a făcut implanturi mamare, rinoplastii şi a mărit buzele mai multor românce.

Judecătorii din Bucureşti au decis, după patru luni de arest, să înlocuiască măsura arestului preventiv cu cea a controlului judiciar în cazul lui Politi.

Citește și:

Dosarul medicului acuzat că a făcut numeroase operaţii estetice, chiar şi unor vedete, a stârnit o adevărată revoluţie în sistemul de sănătate din România.

După cazul său, autorităţile au descoperit o mulţime de medici care practicau această meserie fără a avea acest drept sau fără a avea măcar liceul.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.