Antena Meniu Search
x

Medicii au stabilit cauza morţii Cristinei Ţopescu. Nu a fost găsit niciun bilet de adio

Medicii au stabilit cauza morţii Cristinei Ţopescu. Nu a fost găsit niciun bilet de adio pe care jurnalista să-l fi lăsat. Decesul a survenit cu aproximativ trei săptămâni în urmă.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 16.01.2020, 13:36

Cristina Ţopescu a murit
Medicii au stabilit cauza morţii Cristinei Ţopescu. Nu a fost găsit niciun bilet de adio - Facebook

Medicii au stabilit cauza morţii Cristinei Ţopescu. Nu a fost găsit niciun bilet de adio pe care jurnalista să-l fi lăsat. Decesul a survenit cu aproximativ trei săptămâni în urmă.

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost găsit duminică seară, în locuința ei. Echipajul de la ambulanță nu a putut face însă nimic pentru a o salva.

Corpul era de nerecunoscut au declarat mai multe surse din rândul celor care au găsit-o, cadavrul fiind, din cîte se pare, intrat în putrefacţie.

Dacă iniţial s-a spus că medicii legişti vor stabili cu greutate cauza morţii, au apărut noi informaţii. Surse din anchetă spun că legiştii au descoperit că jurnalista, care avea 59 de ani, ar fi făcut infarct în somn.

De altfel, ea a fost găsită în pat, îmbrăcată în haine de dormit, moartea în somn fiind şi prima ipoteză a celor care au găsit-o.

Surse din Poliţie mai spun că nu a fost găsit niciun bilet de adio, ceea ce indică de asemenea un deces în somn. O prietenă şi vecină a Cristinei Ţopescu a sunat duminică seara la 112, aceasta susţinând şi ea luni, într-o postare pe Facebook, că e exclusă varianta sinuciderii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Medicii au stabilit cauza morţii Cristinei Ţopescu. Nu a fost găsit niciun bilet de adio