Antena Meniu Search
x

Membri ai clanului Cămătaru, săltați de mascați. Interlopii ar fi amenințat cu moartea o familie din București

Poliția efectuează, în această dimineață, percheziții în București și Ilfov, la persoane suspectate de șantaj, influențarea declarațiilor și amenințare. Potrivit unor surse, descinderile vizează membri ai Clanului Cămătaru.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 05.11.2020, 09:04

Membri ai clanului Cămătaru, săltați de mascați. Interlopii ar fi amenințat cu moartea o familie din București - Arhivă / Imagine ilustrativă
  • Percheziții de amploare în București și Ilfov.
  • Se face cercetări pentru șantaj, amenințare și influențarea declarațiilor.

Acțiunea se desfășoara sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

"La această oră polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București Serviciul Grupuri Infracționale Violente și Serviciul de Acțiuni Speciale pun în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, iar mai multe persoane din București și Ilfov vor fi conduse la audieri la sediul Poliției Capitalei. 

Activitățile menționate fac parte dintr-un dosar penal în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj, influențarea declarațiilor, tulburarea ordinii și liniștii publice, amenințare", a anunțat poliția într-un comunicat.

Potrivit unor surse, persoanele vizate de anchetă sunt membri ai clanului Cămătaru.

Duminică, mai mulți interlopi ar fi mers la o adresă in București, în sectorul 2, unde provocat scandal public, a amenințat cu cuțitul o persoană și a agresat o alta care a încercat să se interpună. Ulterior, persoana agresată a fost amenințată că îi va fi atacată și familia dacă va depune plângere și va da declarații la poliție.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Membri ai clanului Cămătaru, săltați de mascați. Interlopii ar fi amenințat cu moartea o familie din București