Antena Meniu Search
x

Mihai de la 3 Sud Est are Covid-19. Artistul este internat la Terapie Intensivă și are nevoie de plasmă

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est este infectat cu noul coronavirus, fiind internat Spitalul Municipal Medgidia. Potrivit medicilor, cântărețul de 44 de ani are nevoie de plasmă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.11.2020, 08:10

Mihai Budeanu este internat la Spitalul Municipal Medgidia
Mihai de la 3 Sud Est are Covid-19. Artistul este internat la Terapie Intensivă și are nevoie de plasmă - Facebook
  • Mihai Budeanu a fost transferat la Medgidia, pentru a putea beneficia de tratamentul cu plasmă.
  • Greutatea i-ar îngreuna artistului respirația.

Artistul a fost internat la Spitalul Municipal Mangalia (spital suport COVID), dar în cursul zilei de joi, 19 noiembrie, a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia.

“Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat, pentru Focus Press, un medic din cadrul unităţii spitaliceşti de la Mangalia.

Surse spitalicești au confirmat pentru Observator că Mihai a fost în secția ATI a Spitalului din Mangalia.

Nu a fost intubat, însă a fost transferat la Medgidia pentru a putea beneficia de tratamentul cu plasmă.

"Greutatea îi îngreunează respirația", au mai precizat sursele Observator.

Municipiul Constanţa, în carantină de vineri seară

Rata de infectare în județul Constanța este de 5.97 la mia de locuitori, în timp ce la nivelul municipiului Constanța este de 9.11, fapt care a condus la decizia de carantinare a municipiului.

Prefectura Constanţa a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că prefectul Silviu Coşa a convocat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, în sistem electronic, pentru votarea hotărârii nr. 74 a CJSU Constanţa, care prevede propunerea instituirii măsurii de carantină zonală a municipiului Constanţa, începând cu data de 20 noiembrie, ora 20:00.

Carantinarea municipiului Constanţa a fost propusă şi votată în CJSU, în urma unei analize de risc realizate de DSP Constanţa, analiză avizată pozitiv şi de Institutul Naţional de Sănătate Publică în data de 18 noiembrie.

“Măsura va fi luată ca urmare a depăşirii ratei de incidenţă cumulată, peste pragul de 3/1.000 locuitori. În acest moment, indicele, în reşedinţa de judeţ a ajuns la 9.11/1.000 locuitori. Mai precis, din populaţia totală de 313.088 de locuitori, până în acest moment au fost confirmate, în ultimele două săptămâni, 2.852 de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2”, se arată în comunicatul Prefecturii Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Mihai de la 3 Sud Est are Covid-19. Artistul este internat la Terapie Intensivă și are nevoie de plasmă