Antena Meniu Search
x

Video Militar din Dolj arestat pentru pedofilie. I-a oferit 50 de lei unui elev de 15 ani pentru a întreţine relaţii sexuale

Un bărbat de 51 de ani din Dolj, militar activ, a fost arestat preventiv pentru că ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu un minor. Băiatul ar fi fost racolat pe Internet, atras în locuinţa caporalului şi, momit cu bani, ar fi fost pus să-i satisfacă plăcerile bolnave.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 28.10.2021, 19:22

Vezi și

Poliţiştii din Craiova s-au sesizat din oficiu şi au mers direct peste bărbatul de 51 de ani! Aveau informaţii că acolo este puştiul de 15 ani care, pentru suma de 50 de lei, ar fi acceptat să întreţină relaţii sexuale cu bărbatul de 51 de ani - caporal la o unitate militară din Craiova.

Băiatul a fost audiat în prezenţa mamei

Cei doi au fost luaţi imediat la audieri şi aşa au aflat anchetatorii că militarul l-ar fi racolat pe băiat de pe o reţea de socializare cu scopul clar de a întreţine relaţii sexuale, în schimbul unor sume de bani. 

Băiatul este elev la un liceul din Craiova şi locuia în internatul şcolii. Bărbatul de 51 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi, ulterior, arestat preventiv pentru 30 de zile de către procurorul militar din cadrul Parchetului Militar pentru tentativă la act sexual cu un minor și racolarea minorilor în scopuri sexuale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Militar din Dolj arestat pentru pedofilie. I-a oferit 50 de lei unui elev de 15 ani pentru a întreţine relaţii sexuale