Antena Meniu Search
x

Video Mirela Vaida, atacată în direct cu un bolovan, în platoul Acces Direct

Mirela Vaida a fost atacată, în direct, în platoul emisiunii Acces Direct. O femeie a pătruns în platou și a aruncat cu un bolovan spre prezentatoarea tv.

de Redactia Observator

la 19.03.2021, 19:25

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

O femeie a intrat în platoul emisiunii Acces Direct și a aruncat un bolovan spre Mirela Vaida. Membrii echipei au intervenit imediat și au chemat Poliţia şi Ambulanţa.

La reluarea emisiunii, Mirela Vaida a povestit că se teme pentru siguranţa sa.

"Am chemat Poliția (...). Sunt în șoc. Îmi este frică pentru viața mea. Nu am depus o plângere la Poliție dar poate ar trebui să o fac, pentru că primesc foarte multe amenințări inclusiv pe Facebook și pe Youtube de la o doamnă care se intitulează Magdalena Șerban și care îmi spune vei plăti toată viața pentru ce mi-ai făcut la Acces Direct, că din cauza ta fac pușcărie. După 16 ani o să ies și o să te omor. Magdalena Șerban este criminala de la metrou care este în pușcărie și îmi este teamă că ea chiar mă amenință, așa că voi lua lucrurile mai în serios. 

În momentul în care sunt atacată în direct cu pietroi poate fi clar încadrare de tentativă de omor. Femeia asta a venit fix spre capul meu cu pietroiul. Norocul meu că nu m-a nimerit", a spus Mirela Vaida, imediat după reluarea emisiunii Acces Direct.

În urma incidentului a fost depusă o plângere la poliție. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Mirela Vaida, atacată în direct cu un bolovan, în platoul Acces Direct