Antena Meniu Search
x

Rudele unui bărbat mort la Suceava, infectat cu coronavirus, au deschis coşciugul ca să-i facă "o înmormântare ca la carte"

Direcţia de Sănătate Publică a deschis o anchetă epidemiologică la Gura Humorului, în Suceva, după ce familia unui bărbat decedat, infectat cu covid-19, a deschis coşciugul ca să-i facă, spun ei, o înmormântare ca la carte.

de Redactia Observator

la 01.07.2020, 22:42

Anchetă la Suceava, după ce rudele unui bărbat mort, infectat cu covid-19, au deschis sicriul - Facebook
  • Rudele au deschis coşciugul
  • Bărbatul murise infectat cu covid-19

Poliţiştii s-a sesizat imediat şi au deschis dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Întrebaţi de ce au deschis coşciugul, rudele omului au spus că nu ştiau că nu au voie şi că nu au vrut decât să-i ofere mortului o îngropăciune decentă.

Potrivit regulilor stabilite de autorităţi pentru pandemia de coronavirus, până la înhumare, sicriul va rămâne închis, fiind interzisă orice acțiune de deschidere a acestuia. Înhumarea/incinerarea se va efectua în cel mai scurt timp disponibil, cu sicriul sigilat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » Rudele unui bărbat mort la Suceava, infectat cu coronavirus, au deschis coşciugul ca să-i facă "o înmormântare ca la carte"