Antena Meniu Search
x

Video Nicio urmă de remușcare după crima între interlopi de la Galați. Criminalul lui Gabi "Șef" a recitat vesel din B.U.G. Mafia la ieșirea din instanță

Autorul crimei de la Galați, unde un bărbat a murit înjunghiat în stradă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. La ieșirea din instanță, tânărul de 28 de ani a început să recite amuzat câteva versuri din piesa ”Străzile”, de la B.U.G. Mafia, semn că nu este deloc cuprins de remușcări.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 11.06.2021, 16:10

Vezi și

”Garda și-a adunat forțele/ să-ncerce să ne ia străzile”, se aude cântând tânărul acuzat de omor, la ieșirea din instanță, în momentul în care jurnaliștii îl întreabă ce l-a împins să comită crima. Cu zâmbetul pe buze, tânărul de 28 de ani nu afișează nicio umbră de remușcare.

Conflictul ar fi plecat de la un apartament

Conflictul între cei doi ar fi pornit de la un apartament din Austria pe care victima l-ar fi dorit, după ce fratele atacatorului s-ar fi sinucis.

Polițiștii au anunțat că cercetările în acest caz se desfășoară sub aspectul comiterii infracțiunilor de omor calificat și tulburare a ordinii și liniștii publice. 

Observator a intrat în posesia unor imagini filmate imediat după înjunghierea interlopului Gabi "Șef", în plină stradă, la Galați. Bărbatul a fost tăiat la gât și în abdomen. Înregistrările au fost editate pentru că au un puternic impact emoțional.

Articol realizat cu informații și imagini obținute de reporterul Observator Adrian Obreja.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Nicio urmă de remușcare după crima între interlopi de la Galați. Criminalul lui Gabi "Șef" a recitat vesel din B.U.G. Mafia la ieșirea din instanță