Antena Meniu Search
x

O elevă de 16 ani din Argeș a murit după ce i s-a făcut rău la școală. Colegii au găsit-o prăbușită în baie

O elevă de 16 ani din Costești, județul Argeș, a murit după ce i s-a făcut rău la școală. Eleva le-ar fi spus colegilor că se simte rău și acuza o durere de cap, înainte de a leșina în baia școlii.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 14.10.2021, 14:45

O elevă de 16 ani a murit după ce i s-a făcut rău la școală. Colegii au găsit-o prăbușită în baie, după ce a acuzat dureri de cap
O elevă de 16 ani a murit după ce i s-a făcut rău la școală. Colegii au găsit-o prăbușită în baie, după ce a acuzat dureri de cap - Shutterstock

Adolescenta se afla la orele de curs, la liceul din Costești, când a început să se simtă rău. A mers la baie, însă acolo a leșinat, fiind găsită ulterior de colegii îngrijorați. Fara de 16 ani era deja în stop cardiorespirator atunci când a sosit la fața locului un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Argeş. Manevrele de resuscitare nu au avut rezultat și fata a fost declarată decedată.

Eleva de 16 ani din Argeș acuza dureri de cap, înainte de a muri

Potrivit IPJ Argeș, apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 10.15 și anunța că o elevă a acuzat o stare de rău, în urma căreia a intrat în stare de inconștiență.

„La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a preluat-o pe minoră, fiindu-i efectuate manevre de resuscitare, însă din păcate fără rezultat, fiind constatat decesul acesteia”, transmit, joi, polițiștii din Argeș.

Pe acelaşi subiect

Dosar penal în cazul elevei moarte, în Argeș

Polițiștii fac acum cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul. Totodată, cauzele decesului vor fi stabilite în urma efectuării unei autopsii.

În acest caz a fost deschis un dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » O elevă de 16 ani din Argeș a murit după ce i s-a făcut rău la școală. Colegii au găsit-o prăbușită în baie