Antena Meniu Search
x

O femeie din Iaşi a reuşit să-i lase fără replică pe angajaţii DSP: a sunat să ceară certificat verde pentru animalul de companie

O femeie din Iaşi a reuşit să-i lase fără replică pe angajaţii DSP. Tânăra a sunat la Direcţia de Sănătate Publică pentru a cere un certificat verde pentru animalul său de companie.

de Redactia Observator

la 27.01.2022, 10:18

O femeie din Iaşi a reuşit să-i lase fără replică pe angajaţii DSP: a sunat să ceară certificat verde pentru animalul de companie
- Profimedia

Angajaţii DSP Iaşi s-au confruntat ieri, 26 ianuarie, cu o situaţie neobişnuită. O femeie a sunat pentru a cere certificat verde pentru hamsterul său, informează BZI. Tânăra le-a spus celor de la DSP că vrea să plece din ţară în perioada următoare şi vrea să fie sigură că nu va întâmpina probleme pe aeroport. Astfel, a solicitat un certificat verde şi pentru animalul său de companie.

Vasile Cepoi, directorul DSP Iaşi, a declarat că subalternii săi au fost pur şi simplu şocaţi de cererea femeii. După ce şi-au revenit, angajaţii DSP i-au explicat tinerei că hamsterul nu are nevoie de certificat verde şi că oricum astfel de documente nu se emit pentru animale.

Apeluri bizare la DSP

Angajaţii DSP sunt obişnuiţi cu astfel de telefoane şi solicitări, dar cazul de ieri a fost de-a dreptul ieşit din comun. Potrivit instituţiei, DSP Iaşi primeşte zilnic peste 200 de apeluri telefonice.

Printre persoanele care au cu adevărat nevoie de ajutor şi de îndrumări se strecoară şi persoane că sună la DSP pentru a reclama că vecinii lor, confirmaţi cu coronavirus, deschid geamurile apartamentelor sau ies din apartamente pentru o scurtă plimbare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » O femeie din Iaşi a reuşit să-i lase fără replică pe angajaţii DSP: a sunat să ceară certificat verde pentru animalul de companie