Antena Meniu Search
x

O fetiță de 4 ani și mama ei, găsite moarte în casă, la Bârlad. Tatăl a sunat la 112 pentru că nu reușea să intre în apartament

O fetiță de 4 ani și mama ei, de 31 de ani, au fost găsite moarte în casă, la Bârlad, după o posibilă intoxicație cu gaze arse de la o sobă. Apelul la 112 a fost făcut de tatăl fetiței, care nu reușea să intre în apartament.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 13.02.2021, 23:28

O fetiță de 4 ani și mama ei, găsite moarte în casă, la Bârlad. Tatăl a sunat la 112 pentru că nu reușea să intre în apartament
O fetiță de 4 ani și mama ei, găsite moarte în casă, la Bârlad. Tatăl a sunat la 112 pentru că nu reușea să intre în apartament - ISU Vaslui/Facebook - imagine ilustrativă
  • Fetița și mama ei s-ar fi cu gaze arse provenite de la o sobă.
  • Încălzirea apartamentului se făcea cu o sobă pe butelie.

Fetița și mama ei au fost scoase afară de pompieri, iar medicii chemați nu au putut decât să constate decesul. Cele două erau moarte de câteva ore.

Încălzirea apartamentului se făcea cu o sobă pe butelie.

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu modul pentru deblocare, pe strada Vasile Pârvan, bloc FEPA 1 pentru deblocarea ușii unui apartament, acolo unde nimeni nu răspundea la ușă, au anunțat reprezentanții ISU Vaslui. 

Pompierii au simțit miros de gaz din ușa apartamentului

La sosirea echipajului de intervenție, din apartament a fost perceput un miros înțepător se gaz. După deblocarea ușii, în locuință au fost găsite două persoane în stare de inconștiență.

Membrii echipajului, toți cu pregătire de paramedici, au început manevrele de resuscitare, între timp, comandantul de echipaj solicitând în sprijin mai multe ambulanțe.  

La fața locului au fost deplasate două ambulanțe aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad, membrii celor două echipaje continuând manevrele de resuscitare. Din nefericire, cele doua victime, o femeie în vârstă de 31 ani și o fetiță în vârstă de patru ani, au fost declarate decedate. 

Cercetările privind cauzele și circumstanțele producerii celor două decese sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Clara Mihociu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » O fetiță de 4 ani și mama ei, găsite moarte în casă, la Bârlad. Tatăl a sunat la 112 pentru că nu reușea să intre în apartament