Antena Meniu Search
x

Video O tânără de 20 de ani s-ar fi aruncat în faţa metroului, în staţia Lujerului. Fata a fost scoasă de sub tren în viață

Posibilă tentativă de sinucidere la metrou, în această dimineață. O tânără în vârstă de 20 de ani s-ar fi aruncat în faţa garniturii de metrou, în staţia Lujerului, linia 1. Ea a fost prinsă sub tren, între vagoanele 4 și 5.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 09.06.2021, 15:00

Vezi și

UPDATE 9:27 - Pompierii au reușit să o extragă pe fată de sub metrou. Tânăra este viață, fiind transportată la Spitalul Universitar. CIrculația a fost reluată în condiții normale.

"În data de 09.06.2021, ora 08.40 pompierii ISU BIF au fost solicitați să intervină la Stația de Metrou Lujerului pentru o persoana de sex feminin prinsă sub o garnitură  tren, între vagoanele 4 și 5. La ora 09.07 minute  femeia a fost extrasă de sub tren, preluată de un echipaj al SABIF și transportată la Spitalul Universitar. La momentul extragerii, această era inconștientă, însă respira. Pentru gestionarea situației de urgență s-a acționat cu un echipaj al Grupului Special de Salvatori, un echipaj de prim ajutor SMURD, o autospecială de descarcerare si cu o  autospecială cu apă și spumă", a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov.

Traficul metroului este îngreunat, în această dimineață, după ce o tânără s-ar fi aruncat în fața trenului la stația Lujerului. La această oră, se circulă în sistem pendulă. 

Redăm mai jos, integral, comunicatul Metrorex: 

Metrorex informează ca astăzi, 09.06.2021, începând cu 08:38, circulația trenurilor se desfășoară cu dificultate pe Magistrala 3 din cauza unei posibile tentative de suicid la stația de metrou Lujerului, linia 1. Pentru evitarea aglomerației la nivel peron, accesul călătorilor în stație a fost restricționat până la remedierea situației. De asemenea, pentru continuarea călătoriei celor deja aflați în stație, circulația a fost reorganizată în sistem pendulă între stațiile:

Preciziei – Lujerului, linia 2

Eroilor 1 – Preciziei, linia 2

Conform procedurilor aplicabile în astfel de cazuri a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD, iar instituțiile abilitate vor cerceta condițiile în care s-a produs evenimentul. Viața are prioritate și pe această cale vă reamintim că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: ”În așteptarea trenului nu staționați dincolo de banda de siguranță marcată la marginea peronului.”

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Andre Rotaru -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » O tânără de 20 de ani s-ar fi aruncat în faţa metroului, în staţia Lujerului. Fata a fost scoasă de sub tren în viață