Antena Meniu Search
x

Olandezul a trecut cu maşina pe lângă casa copilei: "A înşfăcat-o, trecând prin faţa porţii, și a plecat" (Video)

Primarul din comuna Gura Şuţii, Constantin Dinu, a declarat că poliţiştii au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere de la Primărie şi şcoală încă de vineri, ziua anunţării dispariţiei fetei de 11 ani, Adriana Mihaela Fieraru. Copila s-ar fi văzut pe una dintre înregistrări, pe bancheta maşinii suspectului.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 23.09.2019, 14:16

Adriana Fieraru a fost răpită în drumul către casă, apoi ucisă
Olandezul a trecut cu maşina prin faţa casei copilei. Adriana Fieraru a fost răpită în drumul către casă, apoi ucisă - Observator.tv

Primarul din comuna Gura Şuţii, Constantin Dinu, a declarat că poliţiştii au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere de la Primărie şi şcoală încă de vineri, ziua anunţării dispariţiei fetei de 11 ani, Adriana Mihaela Fieraru. Copila s-ar fi văzut pe una dintre înregistrări, pe bancheta maşinii suspectului.

"După ce au fost anunţaţi cei de la Poliţie (despre dispariţie - n.r.), eu în câteva minute am venit la Primărie, după aceea au venit cei de la Poliţia Găeşti, apoi toată Poliţia. 

Au început verificarea pe camere de atunci, în acea noapte. S-a lucrat încontinuu, au venit echipe mixte, o echipă rămânea la camere de luat vederi la şcoală, pentru că nu numai de la Primărie s-au luat imagini. S-a refăcut traseul, până s-a ajuns la concluzia că ar fi maşina asta, sâmbătă. Această maşină aparţinea unei firme de transport sau închirieri maşini, de la firma asta au închiriat-o la altă firmă şi la altă firmă şi la persoana respectivă (...). Pe camera de la Primărie se vede (fata - n.r.) cum era cu îmbrăcămintea, cu pantalonaşul roz, cu hanoracul gri, se vede trântită pe bancheta din dreapta maşinii", a spus Constantin Dinu.

Edilul a precizat că traseul mașinii pe raza loclaităţii nu a durat mai mult 5 minute.

"A venit la ghici, nu la ţintă. Când fata a ieşit în strada principală, a înşfăcat-o trecând prin faţa porţii, şi a plecat. Se vede pantalonul roz, a trecut prin faţa casei ei", a continuat Dinu.

Fetiţa ar fi fost răpită de cetăţeanul olandez la ora 17.16, primele imagini care apar cu maşina bărbatului în Gura Şuţii fiind înregistrate de camerele de supraveghere cu un minut mai devreme, la ora 17.15.

Bărbatul nu a zăbovit în zonă decât câteva minute, acesta ieşind din localitate la ora 17.19.

La ora 17.01, o cameră de supraveghere din Gura Şuţii îl surprinde pe fratele Adrainei cu alţi 3 copii şi un vecin pe bicicletă lângă un gard. Un sfert de oră mai târziu, maşina olandezului a fost filmată trecând prin acelaşi loc.

Potrivit primarului, familia Adrianei nu are duşmani.

"Oamenii lucrează cu ziua, sunt cuminţi, foarte sociabili", a mai spus edilul.

Adriana Feraru a fost răpită la doar 350 de metri de casă

Adriana Mihaela Fieraru, fetiţa de 11 ani din comuna Gura Şuţii, dispărută vineri, a fost găsită moartă duminică, pe un câmp din apropierea localităţii.

Principalul suspect în acest caz este un cetăţean olandez care a folosit o maşină închiriată. Autovehiculul a fost găsit la firma de închiriere şi a fost indisponibilizat de Poliţie.

Anchetatorii au spus că este deschis un dosar penal in rem, iar cercetările se fac cu privire la infracţiunea de omor şi lipsire de libertate.

Duminică, fata a fost găsită pe un câmp la ieşirea din Produleşti, corpul acesteia fiind acoperit cu o folie de plastic. Anchetatorii au spus că, la o primă examinare, s-au observat urme de violenţă pe trupul fetei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Olandezul a trecut cu maşina pe lângă casa copilei: "A înşfăcat-o, trecând prin faţa porţii, și a plecat" (Video)