Antena Meniu Search
x

Video Mădălina Lefter, tânăra care a cântat alături de Olivia Newton John: "Nu m-am așteptat ca ea să știe de existența mea. Trebuia să pun tot ce aveam mai bun în momentul respectiv"

Mădălina Lefter s-a numărat printre artiștii care au avut norocul și onoarea de a împărți scena cu regretata Olivia Newton John. Momentul care i-a marcat viața și cariera a avut loc în cadrul show-ului italian "Ti lascio una canzone". Acum, Mădălina a vorbit cu echipa Observator despre întâlnire cu partenera lui John Travolta din "Grease" și despre culisele duetului pe care l-au avut împreună.

de Redactia Observator

la 10.08.2022, 22:08

Vezi și

Mădălina Lefter: "Eu și Olivia ne-am cunoscut într-un moment spectaculos din viața mea. Eram la emisiunea concurs „Ti lascio una canzone” în Italia, pe vreme aia era cea mai urmărită emisiune din țară, iar eu eram singurul copil de altă naționalitate care a reușit să intre la acel concurs. Eram deja în al doilea an de emisiune, în primul an câștigasem premiul juriului de specialitate și reușisem să cânt cu cele mai mari nume ale Italiei. Dar, în alt doilea an a venit acest moment neașteptat, când am fost anunțătă că voi cânta în diet cu Olivia Newton John. Chiar și pe vremea aceea, când aveam 12 ani, știam deja cine este, ce făcuse, că jucase în vestitul musical "Grease" și am rămas un pic șocată, chiar și la vârsta respectivă. Deși acum realizez mult mai bine tot ce a însemnat acest moment, faptul că un copil român a avut această performanță, să cânte în duet cu Olivia Newton John... a fost incredibil."

"Cred că și acum când îmi amintesc are același impact din punct de vedere emoțional pentru că a fost un moment plin de emoție. Nu pot să neg faptul că tremuram, că eram emoționată, stăteam lângă Olivia Newton John, chiar și când am cunoscut-o la repetiții. Deși ea era o persoană foarte caldă, cu zâmbetul pe buze tot timpul, m-a luat în brațe, mi-a spus chiar ea: „am marea onoare să cânt cu tine” și mă uitam așa la ea... cred că onoarea a fost de partea mea.Voi fi veșnic recunoascătoare că am avut ocazia să cânt cu o legendă a lumii."

"A fost foarte interesantă prima interacțiune pentru că acest show „Ti lascio una canzone” oferea posibilitatea de a face duete cu vedete internaționale. Prima dată când m-am văzut cu Olivia pe scenă, la repetiție, a venit, m-a felicitat, a spus că a urmărit parcursul meu din Italia, pentur că atunci noi cântam cu Orchestra Națională Italiană, iar domnul dirijor a discutat înainte cu ea, el a fost cel care a dorit acest duet, împreună cu producătorii emisiunii și țin minte că mi-a spus că „am văzut performanțele tale de pe această scenă” și eu am stat și m-am gândit cum adică Olivia Newton John deja mă văzuse, cum e posibil așa ceva și m-a felicitat."

"Fiind un copil eram emoționată, eram șocată, pentru că nu mă așteptam, știind că este totul de o asemenea anvergură, că este un star internațional, a fost partenera lui John Travolta. Nu m-am așteptat ca ea să știe de existența mea sau măcar să fi văzut videourile înainte. Vă dați seama, eram un copil, nu vorbeam foarte mult, eram emoționată și i-am spus că abia așteptam să cânt cu ea și că speram ca totul să iasă bine pentru că, cumva, momentul trebuia să iasă bine și din partea mea, trebuia să pun tot ce aveam mai bun în momentul respectiv pentru că lângă mine era Olivia Newton John. Nu avea cum să iasă altfel."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Mădălina Lefter, tânăra care a cântat alături de Olivia Newton John: "Nu m-am așteptat ca ea să știe de existența mea. Trebuia să pun tot ce aveam mai bun în momentul respectiv"