Antena Meniu Search
x

Galerie foto Om de afaceri sibian, găsit mort în pădurea Băneasa din București. Alexandru Coman era dispărut de trei luni

Alexandru Coman, un om de afaceri din Sibiu, a fost găsit mort, spânzurat, în pădurea Băneasa din București. Bărbatul, care fusese dat dispărut de familie de la sfârşitul lunii octombrie, locuia în Capitală de mulţi ani. Asupra lui, polițiștii au găsit actele, telefonul și o sumă de bani.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 27.01.2022, 15:38

Om de afaceri sibian, găsit mort în pădurea Băneasa din București. Alexandru Coman era dispărut de trei luni - Facebook

Alexandru Coman a fost căutat inclusiv în mănăstiri, iar prietenii au făcut apel pe rețelele de socializare, cerând ajutorul oamenilor pentru a fi găsit. 

"Dragi prieteni, 

Domnul din poze se numește Alexandru (Sandu) Coman, este un prieten drag și din data de 21 octombrie, nu mai avem nicio veste de la el. Daca îl vedeți, va rugam sa sunați la nr. de urgenta 112 sau imi scrieți pe messenger. Va mulțumesc! 🙏🏻 Cine poate, un share ne-ar ajuta", scria pe Facebook o apropiată a bărbatului în 9 noiembrie.

Alexandru Coman ar fi suferit o depresie. Era tatăl a doi copii

Pe acelaşi subiect

Sibianul era divorțat și, potrivit unor surse, ar fi suferit o depresie. Potrivit reporterului Observator Andrei Naiță, era tatăl a doi copii și conducea o afacere în domeniul agricol.

Ieri, trupul său neînsuflețit a fost descoperit în pădurea Băneasa. Cineva l-a văzut atârnând spânzurat de un copac și a alertat Poliția.

"În data de 25 ianuarie 2022, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că intr-o zonă împădurită din sectorul 1 a fost găsit decedat un bărbat. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri - Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul. Trupul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei", au transmis polițiștii bucureșteni.

Anchetatorii iau în calcul ipoteza unei sinucideri, însă nu exclud şi alte variante. Vor audia membri ai familiei, inclusiv pe fosta soție a omului de afaceri.

În acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru moarte suspectă.

 - Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Andre Rotaru -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Om de afaceri sibian, găsit mort în pădurea Băneasa din București. Alexandru Coman era dispărut de trei luni