Antena Meniu Search
x

Video Pacient Covid surprins în timp ce se spânzura, în secţia de Terapie Intensivă Covid a Spitalului de Urgenţă Galaţi. Medicii nu au putut să-l salveze

Un pacient cu Covid, internat în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă din Galaţi a fost surprins de medici în timp ce se spânzura.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 03.12.2020, 14:53

Vezi și

Cadrele medicale au intervenit imediat pentru salvarea vieţii bărbatului în vârstă de 68 de ani infectat cu Covid-19, însă, după 100 de minute de la începerea manevrelor de resuscitare, medicii au fost nevoiţi să se declare învinşi, pronunţând decesul bărbatului.

Pacientul cu Covid avea o evoluţie favorabilă a bolii

Alina Dobrea, manager Spitalul Judeţean Galaţi

Alina Dobrea, manager Spitalul Judeţean Galaţi: "În secţia ATI Covid a fost surprins un pacient de 68 de ani în timpul tentativei de sinucidere. Pacientul prezenta semne vitale, iar cadrele medicale au imediat manevrele de resuscitare timp de 100 de minute, fără rezultat. Menţionăm faptul că pacientul a fost internat în secţia ATI Covid din data de 17 noiembrie, având o evoluţie favorabilă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie transferat către alt spital Covid"

Gestul acestuia este de neînţeles, având în vedere că evoluţia bolii era favorabilă, spun medicii şi urma să fie transferat spre un alt spital Covid.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Pacient Covid surprins în timp ce se spânzura, în secţia de Terapie Intensivă Covid a Spitalului de Urgenţă Galaţi. Medicii nu au putut să-l salveze