Antena Meniu Search
x

Video Papa Francisc a anunţat că se vaccinează anti-Covid săptămâna viitoare. El îndeamnă pe toată lumea să facă la fel

Papa Francisc a declarat sâmbătă că intenționează să se vaccineze anti-COVID-19 încă de săptămâna viitoare și a îndemnat pe toată lumea să facă la fel, pentru a-și proteja nu numai propria viață, ci și pe ale tuturor celorlalți.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 09.01.2021, 20:37

Papa Francisc se vaccinează şi roagă pe toată lumea să facă la fel - Profimedia Images / Imagini de arhivă

Papa se vaccinează

"Cred că din punct de vedere etic toată lumea ar trebui să ia vaccinul", a spus Papa, într-un interviu acordat postului de televiziune Canale 5.

"Este o alegere etică, deoarece te joci cu sănătatea ta, cu viața ta, dar te joci și cu viața altora", a spus Papa Francisc.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vaticanul, cel mai mic stat independent din lume, a declarat că va lansa în curând propria sa campanie de vaccinare împotriva coronavirusului.

"Săptămâna viitoare", a spus Papa, "vom începe să o facem aici, la Vatican, și eu m-am programat. Trebuie să facem asta”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Papa Francisc a anunţat că se vaccinează anti-Covid săptămâna viitoare. El îndeamnă pe toată lumea să facă la fel