Petrecere cu artificii pentru o groapă din Cluj care a împlinit un an

De Alin Tarnovschi.
Publicat: 27.08.2019, 11:03.
Actualizat: 27.08.2019, 11:03

Mai mulţi tineri din Cluj au organizat o petrecere surpriză pentru o groapă din asfalt care a împlinit un an. Tinerii i-au cântat 'La mulţi ani!', i-au adus flori şi au tras cu artificii pentru a sărbători împlinirea unui an de când groapa a intrat în viaţa lor.

Petrecere cu artificii pentru o groapă din Cluj care a împlinit un an

Petrecere cu artificii pentru o groapă din Cluj care a împlinit un an

Facebook

Mai mulţi tineri din Cluj au organizat o petrecere surpriză pentru o groapă din asfalt care a împlinit un an.

Tinerii i-au cântat 'La mulţi ani!', i-au adus flori şi au tras cu artificii pentru a sărbători împlinirea unui an de când groapa a intrat în viaţa lor.

Totul s-a întâmplat pe drumul judeţean 150 Viişoara - Frata din judeţul Cluj, acolo unde tinerii au încercat să tragă un semnal de alarmă asupra stării proaste a drumurilor.

Citește și:

Pentru că s-au săturat să se enerveze şi să aştepte intervenţia autorităţilor, aceştia au organizat o adevărată petrecere.

Au cumpărat şampanie şi chiar un tort în care au pus o lumânare, tinerii s-au filmat în timp ce se aflau la 'ziua de naştere' a gropii din asfalt.

Imaginile postate pe reţelele sociale au devenit virale, fiind distribuite de mii de oameni în numai 12 ore.

Nu este pentru prima dată când românii încearcă să atragă atenţia asupra stării şoselelor prin diferite modalităţi inedite, cum ar fi pescuitul sau plantatul de flori.

Totuşi, organizarea unei petreceri pentru o groapă din asfalt este de departe cea mai originală idee de până acum.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.