Antena Meniu Search
x

Video Peisajele de basm din Bucovina, văzute din mocăniţă. Un nou mod de a petrece minivacanţa de 1 Decembrie

Minivacanţa de 1 Decembrie este ocazia perfectă pentru români de a se bucura de frumuseţile ţării. Iar una dintre cele mai bune metode este o călătorie cu mocăniţa. În Bucovina, astfel de trenuri trase de o locomotivă cu aburi au acum câte două curse pe zi. Turiştii au parte de peisaje care le taie răsuflarea, iar la finalul călătoriei îi aşteaptă şi o masă tradiţională copioasă.

de Angela Bertea

la 28.11.2021, 08:48

Vezi și

Turiştii care au ales să petreacă minivacanţa de 1 Decembrie în stil bucovinean, se pot bucura de o călatorie plină de aventură în mocăniţă

Un traseu de poveste, cu peisaje de basm. Asta îi aşteaptă pe turiştii care vor să se plimbe în micile vagoane.

Angela Bertea: Trei astfel de locomotive si 14 vagoane îşi asteapta iubitorii calatoriei in timp pentru a i plimba pe un traseu pitoresc. 

Peisaje de basm văzute din mocăniţă

Pe acelaşi subiect

După o călătorie cu bătrâna mocăniţă, merge şi o masă copioasă. La capăt de linie, turiştii sunt aşteptaţi cu mâncăruri bucovinene din zona de munte, dar şi cu muzica traditională, că doar se apropie 1 Decembrie.   

Olga Haucă: În primul rand cum vine acum 1 decembrie, noi am spus ca sa meregm pe fasolea cu mistret foarte gustoasa si proaspata ca este la mare cautare si cerere.

Turiste: - Suntem de la Chisinau a fost o experienta fabulos de frumoasa. Privelistile, absolut tot Bucovina este extrem de frumoasa.

- Atmosfera de aici este perfecta si asa sarbatorim si noi ziua nationala a Romaniei

Pe durata minivacanței de 1 Decembrie, mocănița de la Moldovița va circula zilnic, cu câte 2 curse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Peisajele de basm din Bucovina, văzute din mocăniţă. Un nou mod de a petrece minivacanţa de 1 Decembrie