Antena Meniu Search
x

Mai mulți tineri sar pe un polițist, în timp ce colegul de patrulă vorbește la telefon (Video)

Imagini șocante filmate, duminică, la Moinești, în Bacău. Un polițist este bruscat de mai mulți tineri în timp ce încătușează un bărbat, moment în care colegul de patrulă, în loc să-l ajute, vorbește la telefon.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 01.04.2020, 14:54

Un polițist este bruscat de mai mulți tineri în timp ce încătușează un bărbat, la Moinești
Mai mulți tineri sar pe un polițist, în timp ce colegul de patrulă vorbește la telefon - capturi video Ziarul Incomod

Imagini șocante filmate, duminică, la Moinești, în Bacău. Un polițist este bruscat de mai mulți tineri în timp ce încătușează un bărbat, moment în care colegul de patrulă, în loc să-l ajute, vorbește la telefon.

În înregistrarea publicată de Ziarul Incomod se vede cum un polițist de la Rutieră pune la pământ un bărbat, pe care încearcă să-l încătușeze.

Deși se află în dificultate, colegul de patrulă, aflat la 2 metri distanță, nu-i sare în ajutor, ci se uită impasibil în timp ce vorbește la telefon. 

La întreaga scenă asistă mai mulți tineri care, la un moment dat, sar pe polițistul aflat în acțiune, reușind să-l elibereze pe suspect, care o ia la sănătoasa.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Ce spune IPJ Bacău

La data de 29 Martie a.c, un echipaj mixt, format din polițist de ordine publica și Rutiera au fost solicitați sa intervină in fața unui imobil din Moinesti întrucât mai multe persoane nu respectau măsurile impuse de ordonanțele militare. 

La fața locului, unul din polițiști a recunoscut in grupul de tineri, o persoană care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, fapt pentru care a procedat la incatusarea persoanei in cauza. In timpul procedurii, a intervenit o rudă a persoanei în cauză care l-a ajutat să plece de la fața locului. 

Ulterior, polițiștii s-au mobilizat și au identificat și depistat persoana posesoare de mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pe care au condus-o și încarcerat-o in Penitenciarul Bacău. Totodata, polițiștii au luat măsura sancționarii contravenționale a 12 persoane, cu amenzi in valoare de 500 de lei fiecare, pentru nerespectarea măsurilor impuse de ordonanțele militare. De asemenea, a fost sancționat contravențional tânărul de 39 de ani care a intervenit in timpul intervenției polițiștilor, cu amenda in valoare de 6000 de lei, conform Legii 61/1991. 

In plan intern, conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări cu  privire la modul de intervenție al polițiștilor.

Articol realizat cu ajutorul informațiilor transmise de corespondentul Observator la Iași, Clara Mihociu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Mai mulți tineri sar pe un polițist, în timp ce colegul de patrulă vorbește la telefon (Video)