Antena Meniu Search
x

Video Poliţiştii caută un lunetist în Baia Mare, care a tras în mașinile a doi şoferi. "Prietena mea din dreapta a început să țipe"

Se caută un lunetist în Baia Mare! Doi tineri au fost protagonişti, fără voie, într-un film cu mafioţi. Stăteau la semafor când, din senin, cineva a tras cu arma în maşina lor. Geamul portierei din dreapta s-a făcut praf, iar tinerii s-au speriat de moarte. Pistolarul nu este la prima victimă. În aceeaşi intersecţie aglomerată, a mai tras într-o o altă maşină şi în geamul unui magazin. Poliţiştii nu-l găsesc însă.

de Redactia Observator

la 06.06.2023, 19:38

Vezi și

Scenele şocante au avut loc seara trecută, în mijlocul unei intersecţii aglomerate din Baia Mare. Încă în stare de şoc, Raul povesteşte că totul s-a petrecut ca-n filmele cu mafioţi. 

Raul Sabău, șofer: Eram la semafor, iar după circa 5 secunde am auzit dintr-o dată o bubuitură foarte tare. Am văzut cum s-a spart geamul. Prietena mea din dreapta a început să ţipe. Am văzut cioburi zburând prin maşină. 

Iniţial, tânărul de 22 ani a crezut că cineva l-a lovit cu maşina

Nici prin cap nu i-a trecut că fusese luat la ţintă cu o armă de tip airsoft.

Pe acelaşi subiect

Raul Sabău, șofer: Prima dată n-am realizat ce s-a întâmplat, am crezut că a intrat cineva în mine. 

Geamul era spart ca după o lovitură de glonţ, de bilă.

Geamul din dreapta s-a făcut praf. Din fericire, cei doi tineri au scăpat fără nicio zgârietură. Însă, totul s-ar fi putut încheia tragic. 

Raul Sabău, șofer: Dacă geamul era deschis, putea să o nimerească pe prietena mea sau pe mine. Poate la ora asta eram desfiguraţi.

Raul nu crede că cineva i-ar fi vrut răul, ci doar că a fost în locul nepotrivit, la momentul nepotrivit.

Raul Sabău, șofer: Presupun că cineva din zona respectivă, din blocuri, cineva stă de la geam, urmăraşte oameni şi trage de la balcon. 

Polițiștii din Baia Mare încearcă să dea de urma "lunetistului"

Pe aceeaşi ipoteză merg şi poliţiştii. Anchetatorii au ridicat probe şi au strâns dovezi ca să-i dea de urmă "lunetistului", care a mai făcut şi alte victime. În urmă cu două săptămâni, în aceeaşi intersecţie, un alt şofer a fost luat în vizor

Șofer: Pe la 11 jumătate seara, eram în maşină cu fratele şi doi prieteni la semafor, când să pornesc, am auzit un poc şi am observat că mi s-a spart luneta. Eu cred că e cineva din bloc. Nu erau oameni pe drum atunci. Am căutat, m-am băgat şi prin parc. N-a fost nimeni.

Și patronul unei ciocolaterii din zonă și-a găsit uşa magazinului perforată de bile trase cu o arma de airsoft

Patron magazin: În momentul în care am ajuns la magazin am observat pe uşa de la intrare o crăpătură în formă de cerc care, după părerea mea, e prin împuşcare. A spart doar prima foaie de sticlă. 

Victimele pistolarului de ocazie au depus plângere. Agresorul nu a fost identificat, dar se presupune că ar fi o persoană care locuiește în blocurile din intersecţie. 

Deşi armele airsoft sunt încadrate la neletale, ele pot fi extrem de periculoase. Dacă sunt folosite la distanţă mică, pot produce răni extrem de grave, chiar fatale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Poliţiştii caută un lunetist în Baia Mare, care a tras în mașinile a doi şoferi. "Prietena mea din dreapta a început să țipe"