Antena Meniu Search
x

Poliţistul din Buzău, care a mers drogat la prostituate, a mai fost implicat într-un accident în 2018. Tatiana, o tânără de 21 de ani care se afla lângă el, a murit pe loc

Agentul de poliţie din Buzău, care este anchetat după ce s-a dus în uniformă la o femeie pentru a întreţine relaţii sexuale contra cost, încercând să plece fără să plătească, şi care a provocat un accident, apoi a refuzat prelevarea de probe biologice, a mai fost protagonistul unui incident dramatic, care s-a soldat cu moartea unei tinere de doar 21 de ani.

de Monica Palade

la 18.01.2022, 15:16

Vezi și

Se întâmpla în 2018, când maşina condusă de poliţist şi care circula cu o viteză de peste 160 de kilometri pe oră s-a izbit de un podeţ pe DN2, în localitatea vrânceană Dumbrăveni. Tatiana, fata care se afla lângă prietenul ei a murit pe loc. Se pregătea să devină asistentă medicală, însă visul ei s-a spulberat.

Şi-a ucis prietena după ce a condus beat

Poliţistul a ajuns în stare gravă la spital, fiind internat la Chirurgie-Terapie Intensivă. Potrivit medicilor, diagnosticul pus atunci a fost cel de policontuzionat prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral cu plagă scalpată parietală stângă, traumatism coloană cervicală, torace, abdomen și pelvis, halenă etanolică.

Pentru că prezenta halenă etanolică, polițiștii rutieri au solicitat atunci să îi fie recoltate probe biologice, iar rezultatele au confirmat că bărbatul a consumat alcool. El ar fi recunoscut, iniţial, în faţa anchetatorilor că s-a urcat băut din cauza unei supărări în dragoste. 

Pe acelaşi subiect

Surse din anchetă spun, însă, că poliţistul nu ar fi recunoscut că el s-ar fi aflat la volan în momentul producerii accidentului. Din acest motiv, cercetarea încă nu este finalizată. Dosarul a fost trimis încă de atunci la Parchet.

Pentru faptele de acum, poliţistul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Prietenii Tatianei au fost în stare de şoc

La aflarea veştii morţii Tatianei, prietenii au fost în stare de şoc. Fata de 21 de ani era din Râmnicu Sărat şi studia la Şcoala Postliceală Sanitară Hipocrate din Focşani ca să devină asistentă.

După ce prietenii Tatianei au aflat de moartea fetei, aceştia au postat pe reţelele de socializare numeroase mesaje de adio.

"Acum ești un înger! Păcat de tinereţea ta. Dumnezeu sa te ierte, înger frumos!". "Dumnezeu să te ierte".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Poliţistul din Buzău, care a mers drogat la prostituate, a mai fost implicat într-un accident în 2018. Tatiana, o tânără de 21 de ani care se afla lângă el, a murit pe loc