Antena Meniu Search
x

Video Povestea lui Ice. A fost aruncat într-un coş de gunoi, în ploaie. Un poliţist l-a găsit aproape îngheţat şi l-a adoptat

Mai întâi l-a salvat, apoi l-a adoptat. Este povestea unui poliţist clujean care a găsit un pui de căţel aruncat într-un coş de gunoi, chiar în preajma sărbătorilor. Nu l-a lăsat inima să-l lase la un adăpost, aşa că, după ce s-a asigurat că este sănătos, l-a luat acasă. Are acum doi căţei. Între timp, colegii săi caută persoana care a abandonat puiul.

de Redactia Observator

la 03.01.2022, 08:51

Vezi și

Într-un coș de gunoi, cu blănița udă, flămând și aproape înghețat. Aşa a fost găsit Ice de agentul de poliţie Paul Lupea. Poliţistul se afla în patrulare prin comuna Aghireşu, din Cluj. Tocmai mâncase şi, când să arunce resturile, a dat peste micul patruped. "Ieşea dintr-o pungă menajeră. Iniţial l-am luat cu noi că ieşeam din tură la ora 20. Era ora 16 când l-am găsit şi a stat era aproape îngheţat şi l-am pus în maşină şi a stat acolo la căldură foarte liniştit", a declarat Paul Lupea.

Paul Lupea este iubitor de animale. Aşa că a decis ca Anul Nou să-l prindă cu încă un membru al familiei. După un consult de specialitate, Ice a fost primit în noul său cămin. Pe lângă confortul de care are parte, micuţul căţeluş are şi un partener de joacă. "S-a adaptat foarte bine acasă. Îi place foarte mult şi e foarte jucăuş. Are tot ce îşi doreşte în materie de jucării pentru că noi mai avem un câine", a declarat Paul Lupea. Ice urmează să fie vaccinat și să primească un carnet medical. Acum, colegii poliţistului încearcă să afle cine este persoana care a aruncat căţelul la gunoi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Povestea lui Ice. A fost aruncat într-un coş de gunoi, în ploaie. Un poliţist l-a găsit aproape îngheţat şi l-a adoptat