Antena Meniu Search
x

Primele imagini după accidentul înfiorător de la Cluj, în care o femeie a murit zdrobită în mașină (Video)

Primele imagini filmate la accidentul de la Cluj, unde o femeie a murit zdrobită în mașină, sunt dramatice.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 16.09.2020, 09:46

Primele imagini după accidentul înfiorător de la Cluj Vezi și
  • Tragedia s-a produs din cauza unei depășiri imprudente, la ieșirea din localitatea Baciu, spre Cluj-Napoca.
  • Femeia, pasageră într-una dintre mașini, a murit la impact.

Femeia, pasager în mașina unui șofer de 47 de ani din comuna Cornești, a murit zdrobită după ce bărbatul aflat la volan a intrat într-o depășire periculoasă și s-a lovit frontal cu o altă mașină care venea din sens opus. 

Potrivit IPJ Cluj, șoferul de 47 de ani din comuna Corneşti, care se deplasa pe DN1F E81, în afara localităţii Baciu, din direcţia Zalău spre Cluj-Napoca, ar fi efectuat manevra de depășire a unui alt autovehicul, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, din comuna Apahida. 

În urma impactului, șoferul de 47 de ani și pasagera lui, de 41 de ani, au rămas încarcerați. Când au sosit salvatorii, pentru femeia din mașină era deja prea târziu. Și șoferul a fost extras după circa 30 de minute de eforturi depuse de către pompieri și personalul medical, fiind apoi transportat la spital pentru îngrijiri și investigații medicale.

Potrivit ISU, gradul de încarcerare al celor două persoane a fost ridicat implicând mai multe operațiuni pentru descarcerare: stabilizarea autoturismului, scoaterea portierelor din față ale autoturismului, tăierea elementelor de rezistență din structura mașinii, îndepărtarea bordului și tăierea și îndepărtarea parțială a plafonului.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Primele imagini după accidentul înfiorător de la Cluj, în care o femeie a murit zdrobită în mașină (Video)