Antena Meniu Search
x

Video Primele imagini cu rochia Simonei Halep de la cununia civilă - VIDEO

Simona Halep a avut emoţii mari. Sportiva i-a spus ''DA'' omului de afaceri Toni Iuruc, la Constanţa, acolo unde s-a născut şi unde a copilărit. Aceasta a atras toate privirile cu o rochie aurie. Părul a fost prins lejer la spate, într-o coadă, în timp ce două şuviţe ondulate i-au completat chipul.

de Redactia Observator

la 16.09.2021, 13:52

Vezi și

Cununia civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc a avut loc miercuri, 15 septembrie 2021. Au apărut primele imagini de la evenimentul ce are loc la Constanța. Petrecerea de după are loc la Fratelli unde sunt invitaţi în jur de 300 de oameni.

Simona Halep a purtat o rochie de culoare aurie în ziua cununiei civile. Părul sportivei a fost aranjat de Stratulat Sorin, iar machiajul a fost realizat de Alexandru Abagiu. 

Zvonuri cu privire la condiţiile impuse invitaţilor

Deşi au existat multe speculaţii legate de modul în care se va desfăşura ceremonia şi regulile impuse invitaţilor, tatăl Simonei, Stere Halep a infirmat zvonul că la nunta fiicei invitaţii nu vor putea veni cu telefoanele mobile. Emoţionată şi fericită, Simona s-a concentrat asupra zilei speciale pe care o trăieşte.

Simona şi Toni Iuruc le-ar fi transmis oaspeţilor să NU vină cu tradiţionalul "dar". S-a speculat că nu ar fi singura regulă impusă invitaţilor printre care s-ar număra vedete din lumea sportului sau din lumea mondenă. Petrecerea care va urma cununiei se va ţine la un cunoscut local din Mamaia Nord. Vor cânta Loredana, Dan Bitman şi Pindu. 

Dacă pentru Simona Halep, căsătoria cu Toni Iuruc este prima, milionarul în vârstă de 42 de ani se află la al treilea mariaj. După căsătorie, Simona va prelua numele soţului ei, dar va păstra şi numele său de fată, cel cu care a devenit celebră în lumea sportului. Luna de miere a cuplului va fi scurtă. Peste trei săptămâni, Simona Halep va fi prezentă la turneul de la Indian Wells, iar spre sfârșitul lunii octombrie a confirmat participarea la Transilvania Open.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Primele imagini cu rochia Simonei Halep de la cununia civilă - VIDEO