Antena Meniu Search
x

''Rămâi acolo că te împuşc!'' Filmul incidentului halucinant în care un american şi-a sechestrat soţia şi a ameninţat că o ucide. Individul a căzut cu mascaţii prin acoperiş

Scene halucinante la Cluj. Un american şi-a sechestrat soţia româncă, a bătut-o şi a ameninţat că o va ucide. Vecinii, alertaţi de ţipetele îngrozite ale femeii, au sunat la 112. Femeia a reuşit să scape din mâinile agresorului, înainte ca acesta să-şi ducă planul teribil la capăt. La sosirea poliţiştilor, individul s-a baricadat în podul casei, apoi a urcat pe acoperiş cu mascaţii pe urme.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 19.03.2023, 19:24

Vezi și

''Rămâi acolo că te împuşc!''

Ia-l, ia-l!

Pică nebunul cu mascaţii!''

Este deznodământul unui scenariu demn de Hollywood. Augustin Hirth, un cetăţean american de 30 de ani, stabilit în România, şi-a atacat soţia româncă. A bătut-o şi a ameninţat că o va ucide

Pe acelaşi subiect

"Urla de acolo fata foarte tare, ne-am speriat.''

Speriaţi că individul îşi va duce planul la capăt, vecinii au sunat la 112. 

"Fata a reuşit să fugă! Aşa m-am speriat, am crezut că nu reuşeşte să fugă! El e foarte periculos!''

Tânăra a reuşit să sară gardul la un vecin. Strada a fost imediat împânzită de poliţişti înarmaţi, jandarmi şi mascaţi. O echipă de negociatori a încercat să ajungă la o înţelegere cu bărbatul. 

"Minte. Tot ce iese din gura ei e o minciună.''

Americanul a urcat pe acoperiş înarmat cu o lingură

Din spatele uşilor închise, a început o joacă de-a şoarecele şi pisica cu forţele de ordine. Americanul a urcat în pod. Voia cu orice preţ să ajungă pe acoperiş. Sunt scene de infarct la înălţime. De jos, mascaţii aşteptau un semn să intervină. În timp ce forţele de ordine se agită, individul se aşază pe marginea acoperişului, scoate o lingură şi începe să...mănânce. Ţiglele cedează, iar mascaţii se prăbuşesc cu individul şi trec prin acoperiş ca prin brânză. 

În casă, după ce s-au prăvălit unii peste alţii, mascaţii reuşesc să-l liniştească. Unul dintre agenţi este rănit. Bărbatul a fost încătuşat, imobilizat şi băgat în ambulanţă, însoţit de mascaţi. Tot de la psihiatrie s-a întors şi sâmbătă, după un alt episod violent.  

"În urmă cu o săptămână mi-a vandalizat maşina. Mi-a rupt o oglindă, mi-a spart parbrizul şi mi-a îndoit tabla.''

Şi atunci, vecinii au sunat la poliţie. Agenţii l-au prins a doua zi, pe o stradă din Cluj, la volan. Era agitat, aşa că l-au dus la spital. 

"Are foarte multe cuţite înăuntru. Este un pericol, sunt copii care umblă pe stradă."

Augustin Hirth s-a mutat din Florida în România în adolescenţă. Cânta, adesea, pe străzile din Cluj. În 2020, a participat la un concurs de talente. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » ''Rămâi acolo că te împuşc!'' Filmul incidentului halucinant în care un american şi-a sechestrat soţia şi a ameninţat că o ucide. Individul a căzut cu mascaţii prin acoperiş